fbpx
Skip links

Oldenzaal

Online marketing Oldenzaal

Wij kennen de weg naar het centrum of het Sint Plechelmusplein

In Oldenzaal hebben we al veel bedrijven succesvol mogen maken door onze lokale online marketing formule.

Als je lokale online marketing zegt, zeg je Supportflex. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor lokale ondernemers. We kiezen voor onze eigen regio, dus ook voor Oldenzaal. Door deze duidelijke focus, gaat ons begrip van de markt tot in de puntjes.

Wij werken graag voor Twentse bedrijven. We weten de Twentse doelgroep aan te trekken en hebben daarnaast goede connecties met de verschillende influencers, media, bloggers en webmasters die in Oldenzaal te vinden zijn.

Eenmanszaken en MKB in Oldenzaal

Lokaal georiënteerde bedrijven in heel Twente

Heeft jouw organisatie een lokale klantenkring? Dan werken wij graag voor jou. Dit is dé reden dat het voor ons relevant is dat bedrijven lokaal georiënteerd zijn. Middels onze zoekmachine optimalisatie focussen we ons op jouw product of dienst in verbinding met Oldenzaal.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de dienst of product in combinatie met de term Oldenzaal"

Franchiseorganisaties en ketens in Oldenzaal

Lokaal georiënteerd, vestiging voor vestiging

Een lokale klantenkring is bij vele franchiseorganisaties en ketens heel belangrijk. Deze ketens en franchiseorganisaties zijn vaak aanzienlijk ter plaatse in de lokale winkelstraat en focussen zich dus op de bewoners van een bepaalde stad of dorp.

Dit is ook waarom onze online marketing formule zo goed werkt, omdat de focus lokaal is. Dit geldt ook voor landelijke ketens, waarbij we de vestigingspagina’s optimaliseren. Dit leidt tot meer bezoeker op de website, maar ook op de werkvloer. Wij hebben al prachtige samenwerkingen lopen met landelijke ketens in sectoren zoals de automotive, horeca, finance, makelaardij en de zorg. Voor deze landelijke ketens halen we aantoonbare resultaten in Twente, maar ook in de regio’s Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Hilversum, Rotterdam en Weesp.

Is jouw bedrijf of onderneming niet lokaal georiënteerd? Dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden om één of meerdere van onze producten op landelijk niveau in te zetten.