fbpx
Skip links

Werkgebied

Ons werkgebied

Lokaal in Twente en soms erbuiten

We zeggen hier graag dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Dat geldt ook voor het oprekken van ons werkgebied. Dus heb je een leuke uitdaging voor ons? Kom maar op!

Wij zijn goed in lokaal online ondernemen. Dus kiezen wij vol voor onze eigen regio. Door deze duidelijke focus qua werkgebied kunnen wij onze markt tot in de puntjes kennen.

Wanneer we ons werkgebied kort moeten samenvatten dan werken we graag voor bedrijven in heel Twente. We weten de doelgroep hier aan te spreken daarnaast hebben we goede contacten met de diverse influencers, media, bloggers en webmasters die hier actief zijn.

Eenmanszaken en MKB

Lokaal georiënteerde bedrijven in heel Twente

Omdat wij lokaal georiënteerd zijn is het ook van belang dat onze klanten dat zijn. Wij werken graag voor bedrijven met een lokale klantenkring. De zoekopdrachten waarop we ons richten met ons zoekmachine optimalisatie product zijn vaak opgebouwd uit het product of dienst in combinatie met een plaatsnaam.

"De zoekopdrachten waar we ons op richten: Dienst / product + plaatsnaam"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georienteerd

Veel ketens en franchiseorganisaties hebben een lokale klantenkring. Ze zijn vaak prominent aanwezig in de lokale winkelstraat en richten zich dus op de inwoners van een bepaalde stad of dorp.

Daarom werkt onze formule uitstekend voor landelijke ketens waarbij de individuele vestigingspagina’s worden geoptimaliseerd. Het gevolg is dat de vestiging zelf meer bezoekers – op de website en op de winkelvloer – krijgt. Wij werken voor diverse landelijke ketens in de zorg, finance, horeca, makelaardij en automotive. Daarbij halen we niet alleen klinkende resultaten in de regio Twente maar ook in Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Rotterdam, Hilversum en Weesp weten we de conversie te verhogen voor deze vestigingen.

We bespreken graag met jou de mogelijkheden om één of meerdere van onze producten op landelijk niveau in te zetten.