fbpx
Skip links

Over ons

Online noaberskap

Meer dan 97% van alle zoekopdrachten zijn naar bedrijven in de buurt. Logisch ook, je gaat voor een APK-beurt van je auto, een makelaarsbezoek of een hypotheekadvies geen honderden kilometers rijden. Dat doe je om de hoek. Daarom zorgen wij dat jouw bedrijf in de buurt gevonden wordt.

Wij willen het verschil maken voor de mensen om ons heen. Bij SupportFlex weten we immers wat noaberskap is. Onze mensen komen allemaal uit de buurt en maken het dagelijks mee. Mekaar voorthelpen en op elkaar kunnen bouwen als het eropaan komt. Bij dat principe voelen onze klanten zich thuis.

Onze specialisten

Bij SupportFlex werken tukkers, die er oprecht blij van worden als jouw cijfers beginnen op te lopen. Ja, dat kunnen wij namelijk zien in je websitestatistieken. Bekijk ons team

Specialist in de regio

Uniek aan Supportflex is dat we ons richten op ondernemingen of afzonderlijke business units die een duidelijke regionale of lokale binding hebben. Ook werkt deze formule uitstekend voor niche markten. In de praktijk komt dit er op neer dat we vaak voor ZZP-ers, middenstanders en het MKB werken. Door onze aanpak op onze doelgroep af te stemmen merken we dat we een optimaal resultaat kunnen behalen. We streven ernaar om dit te doen binnen een budget dat voor ieder type bedrijf – dat wil groeien – haalbaar is.

Doordat we gevestigd zijn in Enschede zijn we op deze lokale markt (inclusief de directe omgeving zoals Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen) ijzersterk. We weten de lokale online beïnvloeders te vinden en te activeren.

Uiteraard gaan we ook de uitdaging in andere (regionale) markten buiten Twente niet uit de weg. Daag ons uit!