fbpx
Skip links

Over het online marketing bureau voor Enschede

Hét online marketing bureau voor Enschede

Over online noaberskap

Ons pand aan de EuregiowegMeer dan 97% van mensen met een computer of smartphone zoekt wel eens naar bedrijven in de buurt. Logisch, als Enschedeërs op zoek zijn naar een fysiotherapeut, een makelaars of een hypotheekadviseur, zoeken ze naar bedrijven in Enschede of omgeving. Voor jou, als mkb’er in de regio, ligt hier een grote kans. Immers, als je bedrijf wordt gevonden in de lokale zoekresultaten, bereik je potentiële klanten wanneer zij je nodig hebben. Wij zijn SupportFlex, een online marketing bureau voor het Twentse MKB en we kunnen je helpen je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten.

Wij willen het verschil maken voor de mensen om ons heen, de mkb bedrijven in onze regio. Bij ons online marketing bureau in Enschede weten we immers wat noaberskap is. Onze mensen komen allemaal uit de buurt en maken het dagelijks mee. Mekaar voorthelpen en op elkaar kunnen bouwen als het erop aan komt. Bij dat principe voelen onze klanten zich thuis.

Onze specialisten

Bij SupportFlex werken Tukkers, die er oprecht blij van worden als jouw bedrijf beter gevonden wordt. Stuk voor stuk gedreven specialisten die jou willen helpen meer bezoekers naar je website te trekken. Maak kennis met ons team

Online marketing voor het MKB in de regio

Stel, je hebt een mkb bedrijf in Twente en je hebt groeiplannen, maar door gebrek aan kennis en tijd kun je niet optimaal gebruik maken van je online marketing mogelijkheden. Ons online marketing bureau in Enschede kan helpen! Wij weten hoe je boven je concurrenten in Google komt te staan en hoe je klanten in de regio bereikt op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw type bedrijf.

Uniek aan Supportflex is dat we onze online marketing diensten toespitsen op het MKB, middenstanders en ZZP-ers, die een duidelijke regionale of lokale binding hebben. Deze formule werkt ook uitstekend voor niche markten. We streven ernaar om onze diensten aan te bieden binnen een budget dat voor ieder type bedrijf haalbaar is.

Doordat we gevestigd zijn in Enschede, zijn we op deze lokale markt (inclusief de directe omgeving zoals Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen) ijzersterk. We weten de lokale online beïnvloeders te vinden en te activeren.

Uiteraard gaan we ook de uitdaging in andere (regionale) markten buiten Twente niet uit de weg. Daag ons uit!

Onze diensten

Alle lokale marketing diensten