fbpx
Skip links

Losser

Online marketing Losser

Wij kennen de weg naar het Raadhuisplein of het Teylersplein

In Losser hebben we al tal van business cases waarbij we via onze online marketing formule bedrijven succesvol maken. Met onze vestiging aan de Euregioweg in Enschede is Losser letterlijk op een steenworp afstand.

Zeg je lokaal online ondernemen, dan zeg je Supportflex. Lokale ondernemers, daar steken wij graag onze handen voor uit de mouwen. Wij kiezen voor onze eigen regio, dus ook voor Losser. Deze duidelijke focus leidt ertoe dat wij de markt tot in de details kennen.

Wij werken graag voor bedrijven in heel Twente. De Twentse doelgroep weten we aan te spreken en daarnaast hebben we ook goede contacten met diverse influencers, media, bloggers en webmasters, die in Losser te vinden zijn.

Eenmanszaken en MKB in Losser

Lokaal georiënteerde bedrijven in heel Twente

Klanten met een lokale klantenkring zijn de bedrijven waar wij graag voor werken. Het is voor ons van belang dat onze klanten lokaal georiënteerd zijn, omdat wij dit ook zijn. Met onze zoekmachine optimalisatie zijn de zoektermen waarop we ons focussen vaak gericht op het product of dienst in combinatie met de term Losser.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de dienst of product gecombineerd met de term Losser"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

Er zijn vele ketens en franchiseorganisaties die vestigingen met een lokale klantenkring hebben. Ze zijn vaak prominent aanwezig in de lokale winkelstraat en richten zich dus op de inwoners van een bepaalde stad of dorp.

Dit is voor ons een fijn gegeven, want dit is waar onze online marketing formule zo goed werkt. Dat geldt ook voor landelijke ketens, waarbij de individuele vestigingspagina’s worden geoptimaliseerd. Deze geoptimaliseerde vestigingspagina’s zorgen voor meer bezoekers, zowel op de website, als op de werkvloer. Zo werken wij al voor diverse landelijke ketens in verschillende sectoren zoals de zorg, finance, horeca, makelaardij en automotive. Hierbij halen we niet alleen keiharde resultaten in de regio Twente, maar ook in Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Hilversum, Rotterdam en Weesp weten we deze resultaten te boeken en de conversie te verhogen voor deze vestigingen.

Is jouw bedrijf niet lokaal georiënteerd? Dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden om één of meerdere van onze producten op landelijk niveau in te zetten.

Auteur