fbpx
Skip links

Social media

Social Media

Posts, stories en advertentie op Facebook, Instagram en LinkedIn

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Mensen in alle leeftijdscategorieën maken massaal gebruik van media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Jouw (potentiële) klanten zijn hier dus vrijwel zeker ook actief en gemakkelijk te bereiken. Daarmee bieden social media kanalen jou, als ondernemer, een uitgelezen kans om je bedrijf in de spotlight te zetten, je naamsbekendheid te vergroten, dichtbij je doelgroep te komen en je omzet te verhogen.

Zie jij de kracht en meerwaarde van social media wel in, maar weet je niet precies op welke kanalen jouw doelgroep te vinden is, welke social media middelen je kunt inzetten en hoe je dat het meest effectief doet? Laat Supportflex je dan helpen met het ontwikkelen, optimaliseren en monitoren van jouw social media marketing!

Onze social media diensten hebben we onderverdeeld in twee duidelijke en logische producten:

 • social media beheer
 • ads op social media

Social Media beheer

Je social media kanalen altijd up to date met posts en stories

Via social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn kun je als ondernemer direct in contact komen met hele specifieke doelgroepen. Onze dienst social media beheer houdt in dat we jouw (potentiële) klanten direct benaderen op de social media kanalen waar zij zich bevinden. Dit doen we door al je social media profielen aan te vullen met de juiste informatie en een constante stroom aan interessante, professionele posts over je bedrijf, dienst, product, etc. te creëren en uit te sturen.

Ads op Social Media

Spreek je doelgroep aan met de juiste boodschap op het juiste moment

Wanneer je via social media nieuwe klanten wilt bereiken en je conversies wilt verhogen, is enkel het bezitten van een Facebook, Instagram of LinkedIn account niet genoeg. Een bijzonder effectieve manier om jouw doelgroep direct aan te spreken, is het adverteren op social media. Via betaalde campagnes kun je specifieke doelgroepen bereiken, door exact in te stellen wie de advertenties op welke kanalen en op welk moment te zien krijgt. Dit is maatwerk en vergt veel tijd en de nodige kennis.

Ontbreekt het je hieraan, maar wil je wel de kansen benutten die het adverteren op social media je biedt? Dan kan Supportflex je het werk volledig uit handen nemen. Wij richten je profielen, pagina’s en campagnes op de verschillende social media kanalen compleet voor je in en rapporteren wat we voor je bereiken. Jouw wensen en doelstellingen staan hierbij natuurlijk voorop en de verschillende accounts blijven gewoon in je eigen beheer. Of het nu gaat om Instagram, Facebook of LinkedIn: samen gaan we voor het beste resultaat. Succes verzekerd!

Dé specialist voor heel Twente

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Losser

Omdat we al jarenlang de focus op onze eigen regio hebben, weten wij als geen ander wat hier werkt. Zo weten wij welk zoekgedrag Twente uniek maakt. Daarnaast hebben we de contacten om de online aanwezigheid in deze regionale niche snel te verhogen. Hierdoor sluit ons model perfect aan bij bedrijven en business units die ook een lokale focus hebben in dit gebied. We werken graag voor:

 • Makelaars
 • Woonwinkels
 • Catering
 • Keukenbedrijven
 • Restaurants
 • Fysiotherapeuten
 • Advocaten
 • Badkamerzaken
 • Koeriers
 • Fitness
 • Notarissen
 • Alle andere bedrijven met een lokale klantenkring

100% Gratis en vrijblijvend

Neem contact op voor een adviesgesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van social media, lokale zoekmachine optimalisatie of online ondernemen? Neem dan gerust contact op. Wij gaan graag met jou in gesprek, gratis en geheel vrijblijvend!