fbpx
Skip links

Referenties

Bedrijven die wij mogen helpen

Een greep uit onze klanten

LOGO-RJ-002
Hypotheker logo
Logo Boers&Lem
Fysiomedics logo
Bloesem Kinderopvang logo
Stories van klanten

Oost-Nederlands bedrijf, Oost-Nederlandse klanten

Supportflex is een nette en betrouwbare partij gebleken. Ze nemen de tijd en behandelen je als een persoon, en niet als bedrijf. De persoonlijke aandacht heb ik als prettig ervaren en ik werd meegenomen in het proces. De rapportages waren duidelijk en de resultaten inzichtelijk.

Brandon Ziel
Brandon Ziel
StudioSoul
Wat een opstart van de samenwerking! Top advies, top plan van aanpak en pro-actief verbetervoorstellen brengen. Aanrader!
Mark Lommers
Mark Lommers
Kolenboertje
Ontzettend fijn en duidelijk voorgesprek gehad.Erg enthousiast en doen graag een stapje extra.
Iris van Veen
Iris van Veen
Hout en Trends

Zeer deskundig en je verdient je investering ruimschoots terug.

Carolien Klees
Carolien Klees
Klees media
Super qua communicatie en geweldig team
Oktay Khodjasteh
Oktay Khodjasteh
Mediafit
Wij doen al jaren zaken met Supportflex, een fijn bedrijf dat afspraken na komt, goed bereikbaar is en transparant!
Jessica Krabbe
Jessica Krabbe
Krabbe Stoffering

Dankzij Supportflex merk ik een enorme toename van juist die klanten waarnaar ik als bedrijfsfotograaf naar op zoek ben. Tijs en zijn team zitten vol met tips en plannen om mijn dienst goed vindbaar te maken en mijn website op alle vlakken te optimaliseren (en dat regelen ze dan ook voor je). De bedrijfsnaam Supportflex is Engels, de medewerkers komen allemaal uit de buurt; dus afspraak is afspraak en je hebt echt wat aan ze. Met vriendelijke groet; Robbert Brink, die bedrijfsfotograaf die naast Enschede ook goed gevonden wordt in Hengelo en Almelo en en…..

Robbert Brink
Robbert Brink
Robbert Brink Fotografie
Lokaal online ondernemen; dat doet Supportflex en daar zorgen ze ook voor bij hun klanten. Betrouwbare en betrokken partner 👍
Martin Kremer
Martin Kremer
Univë Oost
Supportflex heeft ook ons geholpen om Voshaar Schuttingen en nu ook Douglas overkapping beter vindbaar te maken in Google. Kan zeggen dat ons dat natuurlijk uitstekend bevalt omdat ze ons als klant altijd op de hoogte houden van de stand van zaken. Ook voor andere vragen zijn deze mensen de beroerdste niet en staan altijd netjes en vriendelijk voor je klaar. Nogmaals dank Supportflex!
Voshaar Schuttingen
Voshaar Schuttingen
Voshaar Schuttingen
Supportflex is top in de lokale vindbaarheid van MKB’ers! En Google mijn bedrijf expert!
Annelies van Slooten
Annelies van Slooten
Oriflame Enschede
Supportflex werkt nauwkeurig en volgens afspraak. Sinds start van de samenwerking is de vindbaarheid van ons bedrijf in Google aanzienlijk gestegen. Er werken mensen die hun vak verstaan en goede marketingideeën hebben zodat bedrijven kunnen groeien. We hadden veel eerder met dit bedrijf in zee moeten gaan.
Maickel Bouwhuis
Maickel Bouwhuis
Maatwerk Jurist
Supportflex heeft mij geholpen om mijn lokale online vindbaarheid aanzienlijk te vergroten. Ze hebben het voor elkaar gekregen om het grote aantal oriënterende bezoekers op de website de winkel te laten bezoeken. Hun unieke manier van online marketing is echt een aanrader voor lokaal georiënteerde bedrijven! Daarnaast is het ook fijn dat ik maandelijks contact heb met mijn “online ondernemer” om de werkzaamheden en resultaten met elkaar door te spreken.
Vos Bikes & Sports
Vos Bikes & Sports
Vos Bikes & Sports
Succesverhalen

Van onze klanten

Brancheoverzicht

Succesverhalen per branche