fbpx
Skip links

Haaksbergen

Online marketing Haaksbergen

Wij kennen de weg naar de markt in Haaksbergen

In het bruisende Haaksbergen weten klanten feilloos hun weg te vinden naar diverse lokale winkels en bedrijven. Maar hoe zit het met de online zichtbaarheid van jouw mkb-bedrijf in Haaksbergen? Blijven bezoekers op jouw website of sociale media achter? Supportflex staat klaar om hier verandering in te brengen. Onze specialisatie ligt in het online zichtbaar en vindbaar maken van bedrijven in Twente en de omliggende regio’s. De online marketingformule van Supportflex is specifiek afgestemd op onze eigen regio, en we zijn als geen ander bekend met de markt, inclusief die in Haaksbergen.

Wij onderhouden actieve relaties met diverse influencers, media, bloggers en webmasters uit Haaksbergen en omgeving. Hier voelen we ons thuis, kennen we de doelgroep en weten we precies de juiste toon aan te slaan. Is jouw online marketing toe aan een boost? Aarzel niet en vraag ons hoe wij jou verder kunnen helpen!

Eenmanszaken en MKB

Lokaal of regionaal georiënteerde ondernemers in Haaksbergen kunnen bij ons terecht

Onze expertise komt het beste tot zijn recht bij ondernemingen met een lokale of regionale focus, net zoals die in Haaksbergen. Als voorbeeld, hebben we al succesvol samengewerkt met diverse bedrijven in Haaksbergen, waaronder bijvoorbeeld een makelaar, een administratiekantoor, een hypotheekadviseur  en een kinderdagverblijf. Jouw bedrijf kan ook profiteren van indrukwekkende resultaten met onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten. Dit geldt vooral voor zoekopdrachten die de product- of dienstnaam combineren met de plaatsnaam Haaksbergen. Laat ons je helpen om op de kaart te staan en lokaal online gevonden te worden!

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de dienst of product gecombineerd met de term Haaksbergen"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

Ook voor landelijke ketens van franchiseorganisaties is onze lokaal georiënteerde online marketing formule perfect inzetbaar. De diverse vestigingen hebben immers in de meeste gevallen een lokale klantenkring en wij hebben de tools om de pagina’s van deze individuele vestigingen te optimaliseren. Dat trekt meer bezoekers naar de verschillende pagina’s en ook het aantal mensen dat de vestiging zelf binnenstapt, zal toenemen.

Wij werken al voor diverse landelijke ketens in de automotive, horeca, makelaardij, finance en zorg. Niet alleen hun vestigingen in Twente, maar ook die in steden als Deventer, Apeldoorn, Amersfoort, Weesp, Hilversum, Almere en Rotterdam profiteerden al van verhoogde conversies. We kunnen onze online marketing producten dus ook op landelijk niveau prima inzetten.

Interesse? Laat het ons weten. We nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.

Auteur