fbpx
Skip links

Nijverdal

Online marketing Nijverdal

Wij kennen de weg naar de markt en het MKB in Nijverdal

Nijverheid, daar hoeven we ondernemers in het Nijverdalse MKB niets over te vertellen. Maar hoe zit het met de online nijverheid? Hoe staat het met jouw online marketing als mkb’er in Nijverdal?

Daarmee kunnen wij helpen. Wij zijn immers goed in lokale online marketing; bedrijven in onze eigen regio, dus ook Nijverdal, online zichtbaar en vindbaar maken. We hebben met onze online marketing formule een duidelijke focus op ons werkgebied en kennen onze markt door en door.

Binnen ons werkgebied vallen mkb bedrijven in heel Twente. We kennen hier de doelgroep en weten deze aan te spreken. Bovendien hebben we goede contacten met verschillende, in Nijverdal en omgeving actieve, media, bloggers, influencers, en webmasters. Kun je wel wat ondersteuning bij je online marketing gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Eenmanszaken en MKB in Nijverdal

Wij werken graag voor ondernemers in Nijverdal met een lokale of regionale klantenkring

Wij zetten ons graag in voor ondernemingen die, net als wij, lokaal of regionaal georiënteerd zijn. Ons product voor zoekmachine optimalisatie is uitermate effectief met zoekopdrachten die bestaan uit de product- of dienstnaam in combinatie met de plaatsnaam Nijverdal.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de product- of dienstnaam in combinatie met de term Nijverdal"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

De verschillende vestigingen van ketens en franchiseorganisaties hebben meestal een lokale klantenkring. Wij kunnen daarom onze lokaal georiënteerde online marketing formule perfect inzetten om de pagina’s van individuele vestigingen van landelijke ketens te optimaliseren. Hierdoor trekken deze vestigingen zowel online, als ook fysiek in de winkel, meer bezoekers.

Verschillende landelijke ketens en franchiseorganisaties in finance, makelaardij, horeca, zorg en automotive maken al gebruik van onze diensten. Voor hun vestigingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Hilversum, Rotterdam en Weesp halen we mooie resultaten en verhogen we de conversies. Daarmee blijven onze diensten dus niet beperkt tot alleen de regio Twente.

Is jouw dienst of product meer landelijk dan lokaal of regionaal georiënteerd? Ook dan kunnen we je helpen met onze online marketing formule. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Auteur