fbpx
Skip links

Team

Onze specialisten

Jouw Supportflex Team

Rianne Meijer

Met een flinke dosis vrolijkheid en gedrevenheid zorgt zij er als teamleider voor dat klanten tevreden zijn en blijven. En laat het gerust aan Rianne over om net dat stapje extra te zetten om collega’s te helpen hun zakelijke én persoonlijke doelen te bereiken. Klantgeluk en werknemersgeluk, daar wordt zij blij van. En wij ook!

Geniet van het leven, leef in het nu!” Helemaal in stijl met haar levensmotto vult Rianne haar vrije tijd het liefst met qualitytime voor haar gezin, familie en vrienden. Samen leuke activiteiten ondernemen, weekendjes weg en vakantie vieren. En dat alles het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom, gezellig samenzijn en genieten van de leuke dingen in het leven.

Spontaan, communicatief sterk, nieuwsgierig, betrouwbaar, attent. Moeten we nog meer zeggen?

Tijs Baas

Een geweldig persoon om mee samen te werken en te sparren over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen brengen. Samen online helden worden, zoals Tijs het zelf altijd zegt. Met de klant en collega’s zoeken naar de oplossing om online succesvol te zijn, dat is waar hij voor staat.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een balletje te trappen en samen met vrienden naar wedstrijden van FC Twente te gaan. Tevens hartstochtelijk F1 fan.  Zijn gezin, bestaande uit 2 mooie dochters en een mooie en lieve vrouw, staat bij hem op de eerste plaats. Daarnaast is Tijs gek op gezelligheid en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

Voor Tijs is het belangrijk dat alle collega’s het beste uit zichzelf halen. Werkgeluk dat is belangrijk! En dat is waar Tijs voor zorgt!

Marjon Schophaus

Dit gaat verder dan alleen luisteren naar de klanten. Marjon richt zich op het structureel verbeteren van het contact tussen onze klanten en de accountbeheerders.

Dankzij haar sterke relatiebeheer kunnen de accountbeheerders nóg beter hun werk doen. Dit is essentieel voor de productie bij Supportflex en maakt Supportflex tot de online onderneming die doelbewust met haar klanten bezig is.

Marjon is sinds 1 november 2020 actief bij Supportflex en pakt door. Het wekelijks teamoverleg ging al vrij snel onder haar structurele begeleiding. Het komt erop neer dat Marjon je helpt onthouden wat je zelf zou kunnen vergeten. Dat zetje in de rug versterkt iedereen in het team van Supportflex.

Huub ten Hoeve

Hoewel hij er inmiddels niet meer woont, is Huub nog met grote regelmaat in Glanerbrug te vinden. Om tijd door te brengen met zijn vrienden bijvoorbeeld en natuurlijk om lekker te voetballen. Over voetballen gesproken. We zeggen het liever niet hardop, maar Huub is een fervent Ajax supporter. Een opmerking over een verloren wedstrijd is dan ook dé manier om hem op de kast te krijgen.

Deze goedlachse, fashion minded formule 1 fan is een verwoed verzamelaar van sneakers, die op zijn tijd graag een speciaal biertje drinkt of zijn vaardigheden met de keu demonstreert tijdens een potje poolen. Als avondmens moet hij ’s ochtends even op gang komen, maar daarna stort hij zich vol overgave op zijn werk als online marketeer.

Huub is een planmatige, nauwkeurige werker die niet snel beren op de weg ziet. Hij houdt van structuur en is altijd op zoek naar manieren om werkprocessen te verbeteren of te vernieuwen. Kortom, iemand op wie je kunt bouwen en die we graag in ons team hebben!

Shari de Bruijn

Met haar passie voor sport en gezondheid weet Shari de vitaliteit van het team naar een hoger niveau te tillen. Waar collega’s de lekkernijen tijdens de borrel of lunch niet kunnen weerstaan, zegt Shari gemakkelijk nee, dit zegt heel wat over haar mate van discipline.

Ook in haar functie als accountmanager is ze erg gedisciplineerd en zeer zelfstandig. Shari ziet alleen maar uitdagingen, problemen bestaan voor haar niet.

Na een drukke werkdag vindt ze rust bij haar paarden en verzorgt ze deze in haar stal, om er vervolgens een rondje op door de wei te galopperen. In het weekend reist ze het liefste elke week de Formule 1 coureurs achterna, want van deze sport is ze helemaal gek.

Rubin Bloemhof

Rubin, een leergierige en enthousiaste doorzetter die zich nimmer uit het veld laat slaan door tegenslagen. Door altijd naar verbeteringen te kijken waarborgt hij de kwaliteit in zijn werkzaamheden. Rubin laat iemand niet in een paar zinnen wat verwoorden. Diepgang is dan ook hetgeen wat Rubin graag in gesprekken ziet.

Naast zijn werk kijkt Rubin regelmatig naar een Marvel film of serie, maakt niet uit welke, vraag maar naar een film of serie en hij zal je er alles over vertellen. In het weekend is Rubin in de stad te vinden, het liefst met een paar heerlijke speciaalbiertjes. De Bullebak van De Eeuwige Jeugd en de Whirl Domination van To Øl zijn een paar van zijn favorieten, die hij met alle plezier samen met zijn vrienden deelt.

Kortom, Rubin is iemand bij wie je opdrachten in veilige handen zijn en met wie je een gezellig avondje de stad in kunt voor een lekker speciaalbiertje. Als collega word je altijd goed gevoed door Rubin.

Bram Houdel

Wanneer Bram niet op het werk is om te werken aan de gewenste resultaten is hij veel bezig met sport. Niet alleen kijkt hij graag voetbal of formule 1 maar is hij ook een aantal keer per week zelf te vinden op het voetbalveld, waar hij zijn energie volledig kwijt kan. Niet alle energie natuurlijk want na de wedstrijd moet er in de kantine nog gezellig een drankje gedronken worden met zijn teamgenoten.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor Bram en daarom staat hij altijd klaar om de mensen om hem heen te helpen of om een luisterend oor te zijn. Ook met zijn familie en vrienden zoekt hij graag de gezelligheid op. Hiervoor verplaatst hij zich zonder problemen naar het centrum van Enschede.

Binnen zijn werk houdt Bram zich het liefste bezig met google advertenties. Het geeft hem energie wanneer hij zich kan verdiepen in de nieuwste trends binnen het adverteren en wanneer hij vervolgens resultaten haalt met de advertenties die hij heeft gemaakt.

Nick Slootman

Nick Slootman is een gedreven persoon, die zowel sportief als ondernemend succesvol is. Hij is een oud judo kampioen op hoog niveau en heeft ook als ondernemer veel gerealiseerd met zijn merk Witter Gebit. Maar wat hem echt drijft, is het helpen van mensen om hun doelen te bereiken.

Nick is een voorstander van groot denken. Hij gelooft dat wanneer je met klein denken blijft hangen, je beperkt blijft en nooit tot je volle potentie zult groeien. Maar wanneer je durft te denken in mogelijkheden en oplossingen, en je dromen durft te verwezenlijken, kun je ontzettend veel bereiken.

Nick is niet iemand die snel klaagt of negatief is, hij heeft een “winners mentaliteit” en gelooft dat je het beste uit jezelf kunt halen door hard te werken en te focussen op wat je wel kunt veranderen. Hij krijgt energie van het helpen van mensen om hun doelen te bereiken, en heeft daarom ook een echte “handelaars mindset” waarbij hij altijd op zoek is naar manieren om zijn klanten te helpen.

Jurrien Lensen

Vroeger stampte hij op hardstyle feesten, tegenwoordig stampt hij marketingtrends in zijn hoofd. Deze leergierige Lossernaar laat zich niet tegenhouden door moeilijke opdrachten en is een hardwerkend en gedreven persoon. Jurriën staat bekend als een man van zijn woord: “afspraak is afspraak”. Hij zal dan ook zijn uiterste best doen om al zijn beloftes waar te maken.

Als een ware professional gaat Jurriën altijd serieus en punctueel te werk. Maar dat betekent zeker niet dat hij geen plezier kan maken! Zijn verzameling festivalmuntjes is daar het bewijs van. Jurrien heeft graag de touwtjes in handen, maar wanneer hij met zijn vrienden naar de cafés in Losser gaat, gaan de touwtjes ook wat losser. Toch is en blijft hij een echte workaholic, of hij nu bezig is met het optimaliseren van websites of zijn 300e speciaal biertje aan het proeven is; deze volhouder is altijd bezig met zijn lijst van verwezenlijkingen.

Hij is een groot liefhebber van sushi, maar een nog grotere liefhebber van uitgebreid BBQ’en, waar hij maar al te graag de 3-2-1 methode hanteert. Zijn vrienden komen dan ook met enige regelmaat zijn befaamde spareribs uitproberen. Om toch een beetje balans te krijgen, gaat hij consequent 3x in de week naar de sportschool.

Kyra Schouten

Kyra, een vrolijke krullenbol met een passie voor het vastleggen van de wereld door haar lens, begon haar loopbaan achter de kassa. In 2019 koos ze voor de studie Creative Business. Na haar studie vond Kyra haar weg als Junior Online Marketeer bij Supportflex, met focus op SEO. Vijf dagen per week rijdt ze in haar trouwe Suzuki vanuit Eibergen naar Enschede. Met haar favoriete muziek van Q-music of Coldplay op de achtergrond, stort ze zich elke dag in de wereld van zoekmachine-optimalisatie, linkbuilding en het schrijven van teksten. Zien hoe lokale bedrijven groeien, mede door haar werk, is Iets waar ze veel voldoening uit haalt.

Naast haar werk zorgt ze ervoor dat ze genoeg tijd vrijmaakt voor andere leuke dingen in het leven. Zo kan ze enorm genieten van heerlijk eten, familie om haar heen en een terrasje pakken in het weekend. Thuis heeft ze haar trouwe konijnen die regelmatig hun kunstje laten zien door een high five te geven. Hoewel Kyra net begonnen is aan haar loopbaan, is ze erg leergierig en gaat ze graag de uitdaging aan om zich verder te ontwikkelen als online marketeer

Matthijs Hofstede - Supportflex

Matthijs Hofstede

Samen met Tijs heeft hij een bedrijf neer gezet waar ze het belangrijk vinden om de klanten mee te nemen in de route naar online vindbaarheid.

Stijgende lijntjes, daar wordt Matthijs blij van. Het mooiste aan de online marketing is het moment dat je ziet dat de klanten significant meer afspraken krijgen, doordat de lokale vindbaarheid is verhoogd en de website is verbeterd.

De sfeer in het team is relaxed. Tijdens de gezamenlijke lunchpauze worden de sportieve resultaten van de Formule 1 of wielrennen uitvoerig besproken. In zijn vrije tijd is Matthijs een levensgenieter. Droge humor en tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. De thuiswedstrijden van FC Twente bezoeken hoort daar ook bij.

Meer over Matthijs

Vera van Montfoort

Voor simpele ‘opmaak-klussen’ draait ze haar hand niet om, maar bij voorkeur zoekt ze wat meer verdieping. “Van weinig toch nog iets in elkaar zetten”, dat doet Vera stiekem het liefst. Hoe meer ze aan een opdracht kan puzzelen en sleutelen, hoe leuker ze het vindt.

Vera is de rust zelve en zal bij een lastige opdracht niet snel de handdoek in de ring gooien.

Geheel in lijn met haar lijfspreuk, “er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden”, zoekt ze rustig door tot ze de juiste route gevonden heeft.

In haar vrije tijd is ze met regelmaat op feestjes en festivals te vinden (zolang het maar geen hardstyle of metal is) en vult ze menig uurtje met sport. Waar in het verleden kickboksen en MMA op het programma stonden, is ze nu overgestapt op Brazilian jiu-jitsu. Al met al, nooit een saai moment met deze pittige, sociale en ondernemende creatieveling in ons team!

Rinse Wilmink

Geboren en getogen in het bruisende Hengelo. Zijn online marketing hart gaat voornamelijk sneller kloppen van On Page SEO en conversie optimalisatie. Hij is een meester in het krachtig neerzetten van de website om zo de weg van de landingspagina naar een uiteindelijke conversie voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hij heeft hierin al de nodige ervaring opgedaan en zijn kennis past hij dan ook toe op zijn eigen webshop: Misterbamboe.

In 2020 is hij hiermee gestart en zijn webshop heeft een flinke groei doorgemaakt en bevat inmiddels ruim 2000 producten. Hij is dus al ruim vier jaar thuis in SEO, conversieoptimalisatie en alles wat de marketing en toegankelijkheid van websites betreft. Voor belangrijke online marketing aspecten beschikt hij ook over speciale certificaten.

Rinse denkt graag mee met de klant en is meester in het zien en benutten van kansen. Als hij niet aan het werk is, is hij maximaal aan het gaan in de gym met cross-fit. Hij hecht veel waarde aan een gezonde lifestyle. Een gezond lijf is ten slotte een gezonde mind. Rinse zoekt graag de gezelligheid op en brengt daarom de nodige tijd door met vrienden en familie. Desondanks is hij is ook erg zelfstandig en kan heel goed alleen zijn. In het dagelijks leven is hij een type dat graag zijn schouders eronder zet en niet houdt van klagen. De combinatie van zijn levensstijl en ondernemerschap vergt discipline en doorzettingsvermogen. Dit zijn sterke eigenschappen van Rinse.

Zijn drukke leven ontvlucht hij zo nu en dan in zijn favoriete vakantieland, Griekenland. Daar komt hij weer heerlijk tot rust onder de Griekse zon.

Martine Metternich

“Give me coffee to change the things I can change and wine to accept the things I can’t.” Een Engelse uitspraak die niet uit het niets komt. Van oorsprong komt Martine uit Deventer, maar ze koos ervoor om na haar middelbare schooltijd het ruime sop te kiezen. Ze maakte de oversteek naar Engeland waar ze in Londen een jaar woonde en werkte als au-pair.

Ze heeft jarenlang voor een uitgever gewerkt, waar ze van alles op commercieel gebied heeft gedaan. Binnen Supportflex houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten. Ze is graag bezig met taal. Naast het schrijven van teksten, leest ze graag en daagt ze zichzelf uit door nieuwe talen aan te leren. Zo is nu al een tijdje bezig om Fins te leren, niet makkelijk kon ze ons vertellen.

Martine zoekt regelmatig de rust op in de natuur. Verder houdt ze van reizen en heeft ze nog aardig wat landen op haar bucketlist staan die ze graag wil bezoeken. Nieuw Zeeland/Australië, de Himalaya, Machu Picchu, Patagonië, Spitsbergen zijn enkele plekken die ze nog graag wil afstrepen. Overigens probeert ze haar reizen regelmatig te combineren met het bezoeken van haar favoriete metalband Nightwish. Alleen dit jaar al, heeft ze concerten van Nightwish bijgewoond in New York, Stuttgart en Praag.

Kortom, Martine is iemand waarbij je tekstopdrachten in goede handen zijn. Als collega kun je altijd terecht bij haar om je tekst naar een hoger niveau te tillen.

Auteur