fbpx
Skip links

Team

Onze specialisten

Jouw Supportflex Team

Rianne Meijer

Je kan Rianne in haar werk het best omschrijven als iemand met doorzettingsvermogen en iemand die communicatief erg sterk is. In haar werk helpt ze anderen graag en ze weet vaak precies hoe ze moet handelen in bepaalde situaties. Rianne kan zich ergens heel goed in vastbijten en dan krijgt ze het bijna altijd ook voor elkaar.

Verder is Rianne een hele gezellige en attente collega. We kunnen rustig stellen dat ze een praatgrage dame is. Maar dat komt vooral voort uit oprechte interesse in haar collega’s (en omdat ze een beetje nieuwsgierig is aangelegd).

Maar wat Rianne echt kenmerkt is dat ze haar collega’s graag helpt en dat ze altijd net een stapje extra doet voor de mensen om haar heen.

Tijs Baas

Een geweldig persoon om mee samen te werken en te sparren over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen brengen. Samen online helden worden, zoals Tijs het zelf altijd zegt. Met de klant en collega’s zoeken naar de oplossing om online succesvol te zijn, dat is waar hij voor staat.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een balletje te trappen en samen met vrienden naar wedstrijden van FC Twente te gaan. Tevens hartstochtelijk F1 fan.  Zijn gezin, bestaande uit 2 mooie dochters en een mooie en lieve vrouw, staat bij hem op de eerste plaats. Daarnaast is Tijs gek op gezelligheid en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

Voor Tijs is het belangrijk dat alle collega’s het beste uit zichzelf halen. Werkgeluk dat is belangrijk! En dat is waar Tijs voor zorgt!

Marjon Schophaus

Dit gaat verder dan alleen luisteren naar de klanten. Marjon richt zich op het structureel verbeteren van het contact tussen onze klanten en de accountbeheerders.

Dankzij haar sterke relatiebeheer kunnen de accountbeheerders nóg beter hun werk doen. Dit is essentieel voor de productie bij Supportflex en maakt Supportflex tot de online onderneming die doelbewust met haar klanten bezig is.

Marjon is sinds 1 november 2020 actief bij Supportflex en pakt door. Het wekelijks teamoverleg ging al vrij snel onder haar structurele begeleiding. Het komt erop neer dat Marjon je helpt onthouden wat je zelf zou kunnen vergeten. Dat zetje in de rug versterkt iedereen in het team van Supportflex.

Thomas Nijenhuis

Binnen Supportflex is Thomas er om onze lokale klanten beter vindbaar te maken. Met name het conversiegericht adverteren op social media. Zoals het optimaliseren en inrichten van Bedrijfsmanager op Facebook en alles wat daarbij komt kijken.

Hij woont in zijn eigen man cave vlakbij de Enschedese binnenstad. Wanneer het kan wijkt hij uit naar de Oude Markt voor een hapje, een drankje en de nodige gezelligheid. Voor een gezonde maaltijd is hij rond etenstijd nog regelmatig bij zijn ouders te vinden. De spaarzame avonden die overblijven kookt hij het liefst een lekkere pasta op zijn gloednieuwe royale twee pits kookplaat.

Thomas houdt er van om zijn standpunt kenbaar te maken en anderen hiermee te enthousiasmeren. In de praktijk komt dit naast zijn werk bij Supportflex tot uiting bij zijn bestuursfuncties in de lokale politiek en bij de plaatselijke sportclub Avanti Wilskracht.

Leon Colijn

Leon gaat graag gestructureerd en met precisie aan het werk om samen met de klant te werken aan een mooi resultaat. Dankzij zijn oprechte interesse verdiept hij zich graag in allerlei verschillende onderwerpen.

Wanneer hij niet aan het werk is bij Supportflex is Leon op het voetbalveld of in de sportschool te vinden. In het weekend gaat hij graag de natuur in om met zijn professionele camera de mooiste kiekjes van Twente te maken. Daarnaast is hij een groot filmliefhebber. Met name thrillers en dramafilms zijn voor hem een bioscoopbezoekje waard.

Leon is gek op alles dat uit de Italiaanse keuken komt. Voor een goede pizza van een echte Italiaanse pizzeria kun je hem altijd wakker maken. Verder is Leon een groot fan van sneakers. Hij is altijd op zoek naar de nieuwste paartjes. Momenteel bestaat zijn verzameling uit meer dan 30 stuks! Echter draagt hij maar één paar…

Matthijs Hofstede - Supportflex

Matthijs Hofstede

Samen met Tijs heeft hij een bedrijf neer gezet waar ze het belangrijk vinden om de klanten mee te nemen in de route naar online vindbaarheid.

Stijgende lijntjes, daar wordt Matthijs blij van. Het mooiste aan de online marketing is het moment dat je ziet dat de klanten significant meer afspraken krijgen, doordat de lokale vindbaarheid is verhoogd en de website is verbeterd.

De sfeer in het team is relaxed. Tijdens de gezamenlijke lunchpauze worden de sportieve resultaten van de Formule 1 of wielrennen uitvoerig besproken. In zijn vrije tijd is Matthijs een levensgenieter. Droge humor en tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. De thuiswedstrijden van FC Twente bezoeken hoort daar ook bij.

Meer over Matthijs

Boyd Vos

Boyd houdt zich graag bezig met de technische onderdelen van een website. Hij ontwikkeld het ons eigen netwerk op het gebied van populariteit, daarnaast onderhoudt hij de relaties tot onze partners en voorziet zijn collega’s graag van een breed netwerk voor het plaatsen van blogs.

Boyd is, dankzij zijn enorme interesse op dit gebied, altijd up-to-date als het gaat over de ontwikkelingen van Google mijn bedrijf. Naast alle uren die Boyd bij Supportflex doorbrengt heeft hij ook andere plannen.

In de vroege ochtenden bedenkt hij zich soms dat het verstandig is om te gaan hardlopen voordat hij zijn werkdag begint met een lekkere kop koffie. Is Boyd niet aanwezig? Je vindt hem een aantal keren per jaar op de ski piste, of misschien eerder bij de Apres-Ski.

Boyd houdt zich graag bezig met de technische onderdelen van een website. Hij ontwikkeld het ons eigen netwerk op het gebied van populariteit, daarnaast onderhoudt hij de relaties tot onze partners en voorziet zijn collega’s graag van een breed netwerk voor het plaatsen van blogs.

Boyd is, dankzij zijn enorme interesse op dit gebied, altijd up-to-date als het gaat over de ontwikkelingen van Google mijn bedrijf. Naast alle uren die Boyd bij Supportflex doorbrengt heeft hij ook andere plannen.

In de vroege ochtenden bedenkt hij zich soms dat het verstandig is om te gaan hardlopen voordat hij zijn werkdag begint met een lekkere kop koffie. Is Boyd niet aanwezig? Je vindt hem een aantal keren per jaar op de ski piste, of misschien eerder bij de Apres-Ski.

Shari de Bruijn

Met haar passie voor sport en gezondheid weet Shari de vitaliteit van het team naar een hoger niveau te tillen. Waar collega’s de lekkernijen tijdens de borrel of lunch niet kunnen weerstaan, zegt Shari gemakkelijk nee, dit zegt heel wat over haar mate van discipline.

Ook in haar functie als accountmanager is ze erg gedisciplineerd en zeer zelfstandig. Shari ziet alleen maar uitdagingen, problemen bestaan voor haar niet.

Na een drukke werkdag vindt ze rust bij haar paarden en verzorgt ze deze in haar stal, om er vervolgens een rondje op door de wei te galopperen. In het weekend reist ze het liefste elke week de Formule 1 coureurs achterna, want van deze sport is ze helemaal gek.

Rubin Bloemhof

Rubin, een leergierige en enthousiaste doorzetter die zich nimmer uit het veld laat slaan door tegenslagen. Door altijd naar verbeteringen te kijken waarborgt hij de kwaliteit in zijn werkzaamheden. Rubin luistert graag naar anderen en laat iemand niet in een paar zinnen wat verwoorden. Diepgang is hetgeen wat Rubin graag in gesprekken ziet.

Naast zijn werk kijkt Rubin regelmatig naar een Marvel film, maakt niet uit welke, vraag maar naar een film en hij zal je er alles over vertellen. Ook is Rubin regelmatig in de stad te vinden, het liefst met een paar heerlijke speciaal biertjes. De lellebel eeuwige jeugd is één van zijn favoriete, die hij met alle plezier samen met zijn vrienden deelt.

Kortom, Rubin is iemand waarbij je opdrachten in veilige handen zijn en iemand waarmee je een gezellig avondje de stad in kunt voor een lekker speciaal biertje. En als collega ben je altijd goed gevoed door Rubin.

Bram Houdel

Wanneer Bram niet op het werk is om te werken aan de gewenste resultaten is hij veel bezig met sport. Niet alleen kijkt hij graag voetbal of formule 1 maar is hij ook een aantal keer per week zelf te vinden op het voetbalveld, waar hij zijn energie volledig kwijt kan. Niet alle energie natuurlijk want na de wedstrijd moet er in de kantine nog gezellig een drankje gedronken worden met zijn teamgenoten.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor Bram en daarom staat hij altijd klaar om de mensen om hem heen te helpen of om een luisterend oor te zijn. Ook met zijn familie en vrienden zoekt hij graag de gezelligheid op. Hiervoor verplaatst hij zich zonder problemen naar het centrum van Enschede.

Binnen zijn werk houdt Bram zich het liefste bezig met google advertenties. Het geeft hem energie wanneer hij zich kan verdiepen in de nieuwste trends binnen het adverteren en wanneer hij vervolgens resultaten haalt met de advertenties die hij heeft gemaakt.

Auteur