fbpx
Skip links

Team

Onze specialisten

Jouw Supportflex Team

Rianne Meijer

Je kan Rianne in haar werk het best omschrijven als iemand met doorzettingsvermogen en iemand die communicatief erg sterk is. In haar werk helpt ze anderen graag en ze weet vaak precies hoe ze moet handelen in bepaalde situaties. Rianne kan zich ergens heel goed in vastbijten en dan krijgt ze het bijna altijd ook voor elkaar.

Verder is Rianne een hele gezellige en attente collega. We kunnen rustig stellen dat ze een praatgrage dame is. Maar dat komt vooral voort uit oprechte interesse in haar collega’s (en omdat ze een beetje nieuwsgierig is aangelegd).

Maar wat Rianne echt kenmerkt is dat ze haar collega’s graag helpt en dat ze altijd net een stapje extra doet voor de mensen om haar heen.

Tijs Baas

Een geweldig persoon om mee samen te werken en te sparren over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen brengen. Samen online helden worden, zoals Tijs het zelf altijd zegt. Met de klant en collega’s zoeken naar de oplossing om online succesvol te zijn, dat is waar hij voor staat.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een balletje te trappen en samen met vrienden naar wedstrijden van FC Twente te gaan. Tevens hartstochtelijk F1 fan.  Zijn gezin, bestaande uit 2 mooie dochters en een mooie en lieve vrouw, staat bij hem op de eerste plaats. Daarnaast is Tijs gek op gezelligheid en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

Voor Tijs is het belangrijk dat alle collega’s het beste uit zichzelf halen. Werkgeluk dat is belangrijk! En dat is waar Tijs voor zorgt!

Marjon Schophaus

Dit gaat verder dan alleen luisteren naar de klanten. Marjon richt zich op het structureel verbeteren van het contact tussen onze klanten en de accountbeheerders.

Dankzij haar sterke relatiebeheer kunnen de accountbeheerders nóg beter hun werk doen. Dit is essentieel voor de productie bij Supportflex en maakt Supportflex tot de online onderneming die doelbewust met haar klanten bezig is.

Marjon is sinds 1 november 2020 actief bij Supportflex en pakt door. Het wekelijks teamoverleg ging al vrij snel onder haar structurele begeleiding. Het komt erop neer dat Marjon je helpt onthouden wat je zelf zou kunnen vergeten. Dat zetje in de rug versterkt iedereen in het team van Supportflex.

Huub ten Hoeve

Hoewel hij er inmiddels niet meer woont, is Huub nog met grote regelmaat in Glanerbrug te vinden. Om tijd door te brengen met zijn vrienden bijvoorbeeld en natuurlijk om lekker te voetballen. Over voetballen gesproken. We zeggen het liever niet hardop, maar Huub is een fervent Ajax supporter. Een opmerking over een verloren wedstrijd is dan ook dé manier om hem op de kast te krijgen.

Deze goedlachse, fashion minded formule 1 fan is een verwoed verzamelaar van sneakers, die op zijn tijd graag een speciaal biertje drinkt of zijn vaardigheden met de keu demonstreert tijdens een potje poolen. Als avondmens moet hij ’s ochtends even op gang komen, maar daarna stort hij zich vol overgave op zijn werk als online marketeer.

Huub is een planmatige, nauwkeurige werker die niet snel beren op de weg ziet. Hij houdt van structuur en is altijd op zoek naar manieren om werkprocessen te verbeteren of te vernieuwen. Kortom, iemand op wie je kunt bouwen en die we graag in ons team hebben!

Shari de Bruijn

Met haar passie voor sport en gezondheid weet Shari de vitaliteit van het team naar een hoger niveau te tillen. Waar collega’s de lekkernijen tijdens de borrel of lunch niet kunnen weerstaan, zegt Shari gemakkelijk nee, dit zegt heel wat over haar mate van discipline.

Ook in haar functie als accountmanager is ze erg gedisciplineerd en zeer zelfstandig. Shari ziet alleen maar uitdagingen, problemen bestaan voor haar niet.

Na een drukke werkdag vindt ze rust bij haar paarden en verzorgt ze deze in haar stal, om er vervolgens een rondje op door de wei te galopperen. In het weekend reist ze het liefste elke week de Formule 1 coureurs achterna, want van deze sport is ze helemaal gek.

Rubin Bloemhof

Rubin, een leergierige en enthousiaste doorzetter die zich nimmer uit het veld laat slaan door tegenslagen. Door altijd naar verbeteringen te kijken waarborgt hij de kwaliteit in zijn werkzaamheden. Rubin laat iemand niet in een paar zinnen wat verwoorden. Diepgang is dan ook hetgeen wat Rubin graag in gesprekken ziet.

Naast zijn werk kijkt Rubin regelmatig naar een Marvel film of serie, maakt niet uit welke, vraag maar naar een film of serie en hij zal je er alles over vertellen. In het weekend is Rubin in de stad te vinden, het liefst met een paar heerlijke speciaalbiertjes. De Bullebak van De Eeuwige Jeugd is één van zijn favorieten, die hij met alle plezier samen met zijn vrienden deelt.

Kortom, Rubin is iemand waarbij je opdrachten in veilige handen zijn en iemand waarmee je een gezellig avondje de stad in kunt voor een lekker speciaalbiertje. En als collega ben je altijd goed gevoed door Rubin.

Bram Houdel

Wanneer Bram niet op het werk is om te werken aan de gewenste resultaten is hij veel bezig met sport. Niet alleen kijkt hij graag voetbal of formule 1 maar is hij ook een aantal keer per week zelf te vinden op het voetbalveld, waar hij zijn energie volledig kwijt kan. Niet alle energie natuurlijk want na de wedstrijd moet er in de kantine nog gezellig een drankje gedronken worden met zijn teamgenoten.

Familie en vrienden zijn belangrijk voor Bram en daarom staat hij altijd klaar om de mensen om hem heen te helpen of om een luisterend oor te zijn. Ook met zijn familie en vrienden zoekt hij graag de gezelligheid op. Hiervoor verplaatst hij zich zonder problemen naar het centrum van Enschede.

Binnen zijn werk houdt Bram zich het liefste bezig met google advertenties. Het geeft hem energie wanneer hij zich kan verdiepen in de nieuwste trends binnen het adverteren en wanneer hij vervolgens resultaten haalt met de advertenties die hij heeft gemaakt.

Nick Slootman

Nick Slootman is een gedreven persoon, die zowel sportief als ondernemend succesvol is. Hij is een oud judo kampioen op hoog niveau en heeft ook als ondernemer veel gerealiseerd met zijn merk Witter Gebit. Maar wat hem echt drijft, is het helpen van mensen om hun doelen te bereiken.

Nick is een voorstander van groot denken. Hij gelooft dat wanneer je met klein denken blijft hangen, je beperkt blijft en nooit tot je volle potentie zult groeien. Maar wanneer je durft te denken in mogelijkheden en oplossingen, en je dromen durft te verwezenlijken, kun je ontzettend veel bereiken.

Nick is niet iemand die snel klaagt of negatief is, hij heeft een “winners mentaliteit” en gelooft dat je het beste uit jezelf kunt halen door hard te werken en te focussen op wat je wel kunt veranderen. Hij krijgt energie van het helpen van mensen om hun doelen te bereiken, en heeft daarom ook een echte “handelaars mindset” waarbij hij altijd op zoek is naar manieren om zijn klanten te helpen.

Jurrien Lensen

Vroeger stampte hij op hardstyle feesten, tegenwoordig stampt hij marketingtrends in zijn hoofd. Deze leergierige Lossernaar laat zich niet tegenhouden door moeilijke opdrachten en is een hardwerkend en gedreven persoon. Jurriën staat bekend als een man van zijn woord: “afspraak is afspraak”. Hij zal dan ook zijn uiterste best doen om al zijn beloftes waar te maken.

Als een ware professional gaat Jurriën altijd serieus en punctueel te werk. Maar dat betekent zeker niet dat hij geen plezier kan maken! Zijn verzameling festivalmuntjes is daar het bewijs van. Jurrien heeft graag de touwtjes in handen, maar wanneer hij met zijn vrienden naar de cafés in Losser gaat, gaan de touwtjes ook wat losser. Toch is en blijft hij een echte workaholic, of hij nu bezig is met het optimaliseren van websites of zijn 300e speciaal biertje aan het proeven is; deze volhouder is altijd bezig met zijn lijst van verwezenlijkingen.

Hij is een groot liefhebber van sushi, maar een nog grotere liefhebber van uitgebreid BBQ’en, waar hij maar al te graag de 3-2-1 methode hanteert. Zijn vrienden komen dan ook met enige regelmaat zijn befaamde spareribs uitproberen. Om toch een beetje balans te krijgen, gaat hij consequent 3x in de week naar de sportschool.

Matthijs Hofstede - Supportflex

Matthijs Hofstede

Samen met Tijs heeft hij een bedrijf neer gezet waar ze het belangrijk vinden om de klanten mee te nemen in de route naar online vindbaarheid.

Stijgende lijntjes, daar wordt Matthijs blij van. Het mooiste aan de online marketing is het moment dat je ziet dat de klanten significant meer afspraken krijgen, doordat de lokale vindbaarheid is verhoogd en de website is verbeterd.

De sfeer in het team is relaxed. Tijdens de gezamenlijke lunchpauze worden de sportieve resultaten van de Formule 1 of wielrennen uitvoerig besproken. In zijn vrije tijd is Matthijs een levensgenieter. Droge humor en tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. De thuiswedstrijden van FC Twente bezoeken hoort daar ook bij.

Samen met Tijs heeft hij een bedrijf neer gezet waar ze het belangrijk vinden om de klanten mee te nemen in de route naar online vindbaarheid.

Stijgende lijntjes, daar wordt Matthijs blij van. Het mooiste aan de online marketing is het moment dat je ziet dat de klanten significant meer afspraken krijgen, doordat de lokale vindbaarheid is verhoogd en de website is verbeterd.

De sfeer in het team is relaxed. Tijdens de gezamenlijke lunchpauze worden de sportieve resultaten van de Formule 1 of wielrennen uitvoerig besproken. In zijn vrije tijd is Matthijs een levensgenieter. Droge humor en tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. De thuiswedstrijden van FC Twente bezoeken hoort daar ook bij.

Meer over Matthijs

Martine Metternich

“Give me coffee to change the things I can change and wine to accept the things I can’t.” Een Engelse uitspraak die niet uit het niets komt. Van oorsprong komt Martine uit Deventer, maar ze koos ervoor om na haar middelbare schooltijd het ruime sop te kiezen. Ze maakte de oversteek naar Engeland waar ze in Londen een jaar woonde en werkte als au-pair.

Ze heeft jarenlang voor een uitgever gewerkt, waar ze van alles op commercieel gebied heeft gedaan. Binnen Supportflex houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten. Ze is graag bezig met taal. Naast het schrijven van teksten, leest ze graag en daagt ze zichzelf uit door nieuwe talen aan te leren. Zo is nu al een tijdje bezig om Fins te leren, niet makkelijk kon ze ons vertellen.

Martine zoekt regelmatig de rust op in de natuur. Verder houdt ze van reizen en heeft ze nog aardig wat landen op haar bucketlist staan die ze graag wil bezoeken. Nieuw Zeeland/Australië, de Himalaya, Machu Picchu, Patagonië, Spitsbergen zijn enkele plekken die ze nog graag wil afstrepen. Overigens probeert ze haar reizen regelmatig te combineren met het bezoeken van haar favoriete metalband Nightwish. Alleen dit jaar al, heeft ze concerten van Nightwish bijgewoond in New York, Stuttgart en Praag.

Kortom, Martine is iemand waarbij je tekstopdrachten in goede handen zijn. Als collega kun je altijd terecht bij haar om je tekst naar een hoger niveau te tillen.

Auteur