fbpx
Skip links

Team

Onze specialisten

Uw Supportflex Team

Boyd Vos

Boyd houdt zich graag bezig met de technische onderdelen van een website. Hij ontwikkeld het ons eigen netwerk op het gebied van populariteit, daarnaast onderhoudt hij de relaties tot onze partners en voorziet zijn collega’s graag van een breed netwerk voor het plaatsen van blogs.

Boyd is, dankzij zijn enorme interesse op dit gebied, altijd up-to-date als het gaat over de ontwikkelingen van Google mijn bedrijf. Naast alle uren die Boyd bij Supportflex doorbrengt heeft hij ook andere plannen.

In de vroege ochtenden bedenkt hij zich soms dat het verstandig is om te gaan hardlopen voordat hij zijn werkdag begint met een lekkere kop koffie. Is Boyd niet aanwezig? Je vindt hem een aantal keren per jaar op de ski piste, of misschien eerder bij de Apres-Ski.

Shari de Bruijn

Met haar passie voor sport en gezondheid weet Shari de vitaliteit van het team naar een hoger niveau te tillen. Waar collega’s de lekkernijen tijdens de borrel of lunch niet kunnen weerstaan, zegt Shari gemakkelijk nee, dit zegt heel wat over haar mate van discipline.

Ook in haar functie als accountmanager is ze erg gedisciplineerd en zeer zelfstandig. Shari ziet alleen maar uitdagingen, problemen bestaan voor haar niet.

Na een drukke werkdag vindt ze rust bij haar paarden en verzorgt ze deze in haar stal, om er vervolgens een rondje op door de wei te galopperen. In het weekend reist ze het liefste elke week de Formule 1 coureurs achterna, want van deze sport is ze helemaal gek.

Ashwin Roktoe

Ashwin is een echte doorzetter en perfectionist. Alles voor het resultaat! Dit alles maakt het dat je als klant bij Ashwin in geweldige handen bent. Met militaire discipline draagt Ashwin bij aan het lokale online succes voor de klant.

Door de jaren heen heeft Ashwin bij Supportflex ook veel kennis opgedaan van de Twentse taal. Zo hangt hij bijvoorbeeld graag met de klant aan het “kuierdroad” maar trekt hij nooit de “huulbessem” door ons kantoor.  Hij spreekt inmiddels vloeiend Twents.

Zo goed als Ashwin zorgt voor de klant, zo ook voor zijn eigen uiterlijk. Het haar altijd netjes in de plooi, strak in de klof en er worden de nodige uurtjes in de sportschool doorgebracht. Ashwin is daarnaast een echt voetbaldier. Hij volgt alle competities op de voet en weet er gewoon alles van. Er worden dan ook vaak stevige analyses gemaakt op de maandagmorgen.

Rianne Meijer

Je kan Rianne in haar werk het best omschrijven als iemand met doorzettingsvermogen en iemand die communicatief erg sterk is. In haar werk helpt ze anderen graag en ze weet vaak precies hoe ze moet handelen in bepaalde situaties. Rianne kan zich ergens heel goed in vastbijten en dan krijgt ze het bijna altijd ook voor elkaar.

Verder is Rianne een hele gezellige en attente collega. We kunnen rustig stellen dat ze een praatgrage dame is. Maar dat komt vooral voort uit oprechte interesse in haar collega’s (en omdat ze een beetje nieuwsgierig is aangelegd).

Maar wat Rianne echt kenmerkt is dat ze haar collega’s graag helpt en dat ze altijd net een stapje extra doet voor de mensen om haar heen.

Tijs Baas

Een geweldig persoon om mee samen te werken en te sparren over hoe wij onze klanten naar een next level kunnen brengen. Samen online helden worden, zoals Tijs het zelf altijd zegt. Met de klant en collega’s zoeken naar de oplossing om online succesvol te zijn, dat is waar hij voor staat.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om een balletje te trappen en samen met vrienden naar wedstrijden van FC Twente te gaan. Tevens hartstochtelijk F1 fan.  Zijn gezin, bestaande uit 2 mooie dochters en een mooie en lieve vrouw, staat bij hem op de eerste plaats. Daarnaast is Tijs gek op gezelligheid en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

Voor Tijs is het belangrijk dat alle collega’s het beste uit zichzelf halen. Werkgeluk dat is belangrijk! En dat is waar Tijs voor zorgt!

Marjon Schophaus

Dit gaat verder dan alleen luisteren naar de klanten. Marjon richt zich op het structureel verbeteren van het contact tussen onze klanten en de accountbeheerders.

Dankzij haar sterke relatiebeheer kunnen de accountbeheerders nóg beter hun werk doen. Dit is essentieel voor de productie bij Supportflex en maakt Supportflex tot de online onderneming die doelbewust met haar klanten bezig is.

Marjon is sinds 1 november 2020 actief bij Supportflex en pakt door. Het wekelijks teamoverleg ging al vrij snel onder haar structurele begeleiding. Het komt erop neer dat Marjon je helpt onthouden wat je zelf zou kunnen vergeten. Dat zetje in de rug versterkt iedereen in het team van Supportflex.

Thomas Nijenhuis

Binnen Supportflex is Thomas er om onze lokale klanten beter vindbaar te maken. Met name het conversiegericht adverteren op social media. Zoals het optimaliseren en inrichten van Bedrijfsmanager op Facebook en alles wat daarbij komt kijken.

Hij woont in zijn eigen man cave vlakbij de Enschedese binnenstad. Wanneer het kan wijkt hij uit naar de Oude Markt voor een hapje, een drankje en de nodige gezelligheid. Voor een gezonde maaltijd is hij rond etenstijd nog regelmatig bij zijn ouders te vinden. De spaarzame avonden die overblijven kookt hij het liefst een lekkere pasta op zijn gloednieuwe royale twee pits kookplaat.

Thomas houdt er van om zijn standpunt kenbaar te maken en anderen hiermee te enthousiasmeren. In de praktijk komt dit naast zijn werk bij Supportflex tot uiting bij zijn bestuursfuncties in de lokale politiek en bij de plaatselijke sportclub Avanti Wilskracht.

Matthijs Hofstede

Samen met Tijs heeft hij een bedrijf neer gezet waar ze het belangrijk vinden om de klanten mee te nemen in de route naar online vindbaarheid.

Stijgende lijntjes, daar wordt Matthijs blij van. Het mooiste aan de online marketing is het moment dat je ziet dat de klanten significant meer afspraken krijgen, doordat de lokale vindbaarheid is verhoogd en de website is verbeterd.

De sfeer in het team is relaxed. Tijdens de gezamenlijke lunchpauze worden de sportieve resultaten van de Formule 1 of wielrennen uitvoerig besproken. In zijn vrije tijd is Matthijs een levensgenieter. Droge humor en tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. De thuiswedstrijden van FC Twente bezoeken hoort daar ook bij.