fbpx
Skip links

Vacature promotie

Vacature promotie

Jouw vacature in beeld bij de juiste kandidaat

Wij ondernemers hebben er allemaal mee te maken; het vinden van de juiste mensen voor vacatures is ontzettend lastig. Je vacature kan nog zo aantrekkelijk zijn; als de juiste persoon ‘m niet te zien krijgt, blijf je met je vacature zitten. En dat is jammer. Gelukkig kan Supportflex helpen!

Lokale bedrijven online vindbaar maken is onze specialiteit. Deze specialiteit zetten we ook graag in om jouw vacature online vindbaar te maken. Wij weten hoe en waar je de vacature effectief kunt promoten en van welke kanalen je als MKB-er het best gebruik kunt maken. Interesse? Lees dan vooral even verder.

Effectieve promotie van je vacature

Social Media, zoekmachine optimalisatie of online adverteren

Om jouw vacature te promoten bij de juiste mensen en op het perfecte moment, maken we gebruik van verschillende vormen van adverteren: adverteren op Social Media, zoekmachine optimalisatie, online adverteren of een combinatie van deze vormen.

Social Media adverteren

Wie is er tegenwoordig niet actief op Social Media? Jouw toekomstige medewerker spendeert vast ook de nodige tijd op de bekende kanalen. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw vacature zichtbaar wordt op de Social Media kanalen waar potentiële kandidaten op dat moment actief zijn.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze expertise op het gebied van Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie, zetten we in om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website en vacature te krijgen. We doen onderzoek naar de meest gebruikte en geschikte zoekwoorden en optimaliseren jouw website en vacatureteksten op basis daarvan.

Online adverteren (SEA)

Door online te adverteren in zoekmachines, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, zorgen we ervoor dat potentiële nieuwe werknemers je vacature daadwerkelijk onder ogen krijgen. Met het profiel van jouw ideale kandidaat en de juiste zoekwoorden gaan we heel gericht adverteren. Zo kunnen we, om zomaar even een voorbeeld te noemen, je vacature alleen tonen aan twintigers met een commerciële opleiding, die in een straal van 15 km van Enschede wonen en interesse hebben in marketing.

Kunnen we jou ook helpen? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Vacature promotie

Bereik ook kandidaten die elders of helemaal niet actief op zoek zijn

Vaak zien mensen een vacature niet, omdat ze niet op actief op zoek zijn naar een andere baan of omdat ze zoeken op een andere functietitel. Wij kunnen deze potentiële medewerkers gericht targeten door te onderzoeken hoe zij zich op het internet gedragen, waar zij zich precies begeven en welke zoekwoorden zij gebruiken. Vervolgens gaan we adverteren op precies deze plekken of optimaliseren we jouw website of vacature op de desbetreffende zoekwoorden. Zo komen kandidaten jouw vacatures gegarandeerd tegen!