fbpx
Skip links

Online adverteren

Meer klanten met online adverteren

Adverteer in Adwords of Google Shopping

Online adverteren in zoekmachines oftewel SEA (Search Engine Advertising) is vooral geschikt als je snel en eenvoudig gevonden wilt worden zonder aanlooptijd. Uiteraard kan deze advertentievorm ook op de lange termijn flink rendement opleveren. Met online adverteren bepaal je zelf (in overleg met een specialist van Supportflex) op welke zoektermen jij gevonden wilt worden.

SEA ook voor lokale bedrijven

Kies het juiste advertentie kanaal

Search, Shopping of Display netwerk

Binnen het netwerk van Google zijn er verschillende manieren om te adverteren. Iedere variant heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen.

 

  • Tekstadvertenties binnen het zoeknetwerk
  • Product advertenties (Google Shopping)
  • Advertenties in het Display netwerk
  • Google Mijn Bedrijf advertenties (Op de kaartjes binnen Google)

"Online adverteren is een marketing kanaal dat uitstekend geschikt is voor bedrijven met een lokale klantenkring"

De relevantie, inhoud en kwaliteit van jouw advertenties zijn erg van belang om getoond te worden. Je gaat immers de concurrentie aan met andere adverteerders .Je wilt natuurlijk met zo min mogelijke kosten zo hoog mogelijk staan met jouw advertentie. Heb je een doelgroep binnen een bepaald gebied dan kun je er voor kiezen om enkel lokaal te adverteren.

Door het juist inregelen van de website statistieken kunnen we uitlezen wat het adverteren jou oplevert, de advertentiekosten moeten immers lager uitvallen dan de opbrengst! Zo simpel is het! Voor vele van onze klanten beheren wij het SEA-proces, is jouw bedrijf onze volgende klant?

Online adverteren

Juist voor de lokale markt

Het advertentie netwerk van Google is er op gericht om op woonplaats niveau te kunnen adverteren. Hierdoor is online adverteren een product dat erg geschikt is voor bedrijven met een lokale of regionale klantenkring. Supportflex heeft meer dan 10 jaar ervaring met adverteren gericht op lokale klantenkringen in Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen en Oldenzaal. Uiteraard draaien we onze hand niet om voor andere plaatsen. Daag ons uit!

Auteur

  • Matthijs Hofstede

    Online marketeer met een voorkeur voor lokaal ondernemen en het MKB. Gespecialiseerd op zoekmachine optimalisatie, webtechniek en online populariteit.