fbpx
Skip links

Delden

Online marketing Delden

Van de gezellige straatjes tot het historische centrum

Bij Supportflex begrijpen we het belang van lokale verbondenheid. In Delden houden we ervan om zaken te doen met onze buren. Maar terwijl de locals misschien wel de weg naar je bedrijf weten te vinden, is het online een ander verhaal. Ben je als mkb’er in Delden goed zichtbaar op het web?

Het antwoord ligt in de realiteit van vandaag: de meerderheid van (potentiële) klanten doet eerst online onderzoek voordat ze actie ondernemen. Het is dus essentieel dat ze jouw bedrijf online kunnen vinden, en daar komt Supportflex om de hoek kijken. Gevestigd op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede, zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van lokale bedrijven, met een focus op het mkb in heel Twente.

We kennen onze regio als geen ander, en weten precies hoe we de doelgroepen in Delden en omgeving kunnen bereiken en aanspreken. Bovendien beschikken we over sterke relaties met lokale media, bloggers, influencers en webmasters, waardoor we nog effectiever kunnen opereren. Dus als je denkt dat er nog ruimte is voor verbetering in jouw lokale online marketing, wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Eenmanszaken en MKB

Lokaal georiënteerde bedrijven in heel Twente

Omdat wij lokaal georiënteerd zijn is het ook van belang dat onze klanten dat zijn. Wij werken graag voor bedrijven met een lokale klantenkring. De zoekopdrachten waarop we ons richten met ons zoekmachine optimalisatie product zijn vaak opgebouwd uit het product of dienst in combinatie de term Delden.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de dienst of product gecombineerd met de term Delden"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

Veel ketens en franchiseorganisaties hebben een lokale klantenkring. Ze zijn vaak prominent aanwezig in de lokale winkelstraat en richten zich dus op de inwoners van een bepaalde stad of dorp.

Daarom werkt onze formule uitstekend voor landelijke ketens waarbij de individuele vestigingspagina’s worden geoptimaliseerd. Het gevolg is dat de vestiging zelf meer bezoekers – op de website en op de winkelvloer – krijgt. Wij werken voor diverse landelijke ketens in de zorg, finance, horeca, makelaardij en automotive. Daarbij halen we niet alleen klinkende resultaten in de regio Twente, maar ook in Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Deventer, Rotterdam, Hilversum en Weesp weten we de conversie te verhogen voor deze vestigingen.

We bespreken graag met jou de mogelijkheden om één of meerdere van onze producten op landelijk niveau in te zetten.

Auteur