fbpx
Skip links

Borne

Online marketing Borne

Wij kennen de weg naar de markt en het MKB in Borne

Klanten weten de weg naar het bruisende winkelcentrum van Borne goed te vinden. Maar wordt je mkb bedrijf in Borne online ook goed gevonden? Blijft het bezoek aan jouw website of Social Media achter? De lokale online marketing van Supportflex kan daar verandering in brengen. Het online zichtbaar en vindbaar maken van bedrijven in Twente en omgeving is ons specialisme. De online marketing formule van Supportflex is specifiek gefocust op onze eigen regio en we kennen de markt, dus ook die in Borne, als geen ander.

We rekenen diverse influencers, media, bloggers en webmasters uit Borne en omgeving tot onze actieve contacten. Hier zijn we thuis, kennen we de doelgroep en weten we de juiste (aanspreek)toon te treffen. Kan jouw online marketing wel een oppepper gebruiken? Vraag ons dan eens hoe we jou verder kunnen helpen!

Eenmanszaken en MKB

Lokaal of regionaal georiënteerde ondernemers in Borne kunnen bij ons terecht

Wij werken graag voor ondernemingen die, net als wij, een lokale of regionale klantenkring hebben. Zo zetten wij ons al in voor bedrijven uit Borne, zoals bijvoorbeeld Alkoof, Saskia Vreeman en Rotect. Net als voor hen, kunnen we ook voor jou uiterst goede resultaten halen met ons product voor zoekmachine optimalisatie. Dat geldt met name met zoekopdrachten die bestaan uit een combinatie van de product- of dienstnaam met de plaatsnaam Borne.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten met de dienst of product gecombineerd met de term Borne"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

Ook voor landelijke ketens van franchiseorganisaties is onze lokaal georiënteerde online marketing formule perfect inzetbaar. De diverse vestigingen hebben immers in de meeste gevallen een lokale klantenkring en wij hebben de tools om de pagina’s van deze individuele vestigingen te optimaliseren. Dat trekt meer bezoekers naar de verschillende pagina’s en ook het aantal mensen dat de vestiging zelf binnenstapt, zal toenemen.

Wij werken al voor diverse landelijke ketens in de automotive, horeca, makelaardij, finance en zorg. Niet alleen hun vestigingen in Twente, maar ook die in steden als Deventer, Apeldoorn, Amersfoort, Weesp, Hilversum, Almere en Rotterdam profiteerden al van verhoogde conversies. We kunnen onze online marketing producten dus ook op landelijk niveau prima inzetten.

Interesse? Laat het ons weten. We nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.

Auteur