fbpx
Skip links

Enschede

Online marketing Enschede

Van de Oude markt tot het Van Heekplein

Bij Supportflex begrijpen we het belang van lokale verbondenheid. In Enschede houden we ervan om zaken te doen met onze buren. Maar terwijl de noabers de weg naar je bedrijf misschien wel weten te vinden, is het online een ander verhaal. Ben je als mkb’er in Enschede goed zichtbaar op het web?

Het antwoord ligt in de realiteit van vandaag: de meerderheid van (potentiële) klanten doet eerst online onderzoek voordat ze actie ondernemen. Het is dus essentieel dat ze jouw bedrijf online kunnen vinden, en daar komt Supportflex om de hoek kijken. Gevestigd op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede, zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van lokale bedrijven, met een focus op het mkb in heel Twente.

We kennen onze regio als geen ander, en weten precies hoe we de doelgroepen in Enschede en omgeving kunnen bereiken en aanspreken. Bovendien beschikken we over sterke relaties met lokale media, bloggers, influencers en webmasters, waardoor we nog effectiever kunnen opereren. Dus als je denkt dat er nog ruimte is voor verbetering in jouw lokale online marketing, wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

_N7A7285
Ons pand aan de Euregioweg
team-03

Eenmanszaken en MKB in Enschede

Ondernemer in Enschede? Wij maken je vindbaar voor lokale en regionale potentiële klanten

Lokaal of regionaal georiënteerde ondernemingen, daar werken wij graag voor. Dat zijn wij immers zelf ook. Met onze zoekmachine optimalisatie zijn wij heel succesvol in het gebruik van zoekopdrachten op de naam Enschede, in combinatie met jouw product of dienst.

"Wij zijn gespecialiseerd in zoekopdrachten waarbij de naam van de dienst of product gecombineerd wordt met de term Enschede"

Ketens en franchiseorganisaties

Vestiging voor vestiging lokaal georiënteerd

De lokale klantenkring is ook voor ketens en franchiseorganisaties van wezenlijk belang. Zij hebben immers vaak meerdere lokaal georiënteerde vestigingen. De lokaal georiënteerde online marketing formule van Supportflex is daarom perfect geschikt om de pagina’s van de verschillende individuele vestigingen van landelijke ketens te optimaliseren. Een vestiging met een door ons geoptimaliseerde pagina zal fysiek, maar zeker ook online, meer bezoekers trekken. Al diverse landelijke horeca-, finance-, zorg-, automotive- en makelaardijketens en franchiseorganisaties maken succesvol gebruik van onze diensten. Hun vestigingen in Enschede, maar bijvoorbeeld ook in Weesp, Hilversum, Apeldoorn, Amersfoort, Rotterdam, Deventer en Almere profiteren van verhoogde conversies.

Ook wanneer jouw dienst of product meer landelijk georiënteerd is, kun je veel profijt hebben van onze online marketing formule. We gaan deze uitdaging graag met je aan. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Auteur