fbpx
Skip links

Referenties

Online marketing voor de branche:

Wonen

Afbeelding van iemand die zijn mobiel checkt voordat hij meubels gaat kopen: Online marketing voor de woon, interieur en meubelbrancheSupportflex is uw partner in online marketing voor de woning- en interieurbranche. In de dynamische wereld van de woning- en interieurbranche is het essentieel om online zichtbaar te zijn. Bij Supportflex begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen binnen deze sector. Daarom bieden we gespecialiseerde diensten op het gebied van lokale online marketing, zoekmachine adverteren en social media adverteren om uw bedrijf te helpen groeien en bloeien in de online arena.

Of u nu een lokale interieurwinkel, een vastgoedbedrijf of een interieurontwerper bent, lokale online marketing is van onschatbare waarde om uw bedrijf te laten opvallen in de buurt. Bij Supportflex helpen we u bij het optimaliseren van uw online aanwezigheid, het verbeteren van uw lokale zoekresultaten en het aantrekken van potentiële klanten uit uw directe omgeving. Door middel van lokale SEO, online adverteren en gepersonaliseerde marketingstrategieën zorgen we ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient in uw lokale markt.

Een greep uit onze klanten in de Wonen branche:

B2 Kunststof Kozijnen

B2 Zonwering en buitenleven

B2 Zonwering en buitenleven

Woningbehangen.nl

Woningbehangen.nl

Pjokke Stalen deuren

Pjokke Dutch Design

Wij werken graag voor klanten uit:

Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen en Borne

Vanuit ons kantoor in Enschede hebben we een loyale en lokale klantenkring op weten te bouwen voor wie wij dagelijks online succes weten te realiseren. Ons werkgebied omhelst heel Twente. De meeste business cases hebben we in de steden Enschede, Hengelo en Almelo. Daarnaast zien we steeds meer leuke projecten in iets kleinere dorpen en steden zoals Haaksbergen, Oldenzaal, Losser, Nijverdal en Borne.