fbpx
Skip links

RJ Safety & Security

RJ Safety & Security


Date:
11 oktober 2020

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid en beveiliging.

De opgedane ervaring in deze periode wordt door hun dan ook elke dag ingezet, dat kom doordat de werknemers over veel kennis en ervaring beschikken. RJ Safety & Security heeft zich gespecialiseerd op het gebied van veiligheid en beveiliging. Denk hierbij aan virtuele veiligheid, technische beveiliging,  en fysieke beveiliging.

Campagne voor BHV opleidingen

De opdracht die Supportflex initieel mee heeft gekregen van RJ Safety & Security richtte zich met name op het verkrijgen van meer aanvragen en leads voor de BHV opleidingsorganisatie. Om dit te bewerkstelligen zijn alle pagina’s over dit onderwerp herschreven en voorzien van duidelijke call to actions. Voor het herschrijven van de pagina’s is er een duidelijke zoekwoord strategie bepaald zodat alle pagina’s geschreven konden worden met een duidelijk doel.

De nieuw ingerichte pagina’s zijn vervolgens gemonitord door diverse sofwaretools met als doel inzage te krijgen in het resultaat van de werkzaamheden.

Met de verkregen zoekwoorden en kennis van het bezoekgedrag zijn er vervolgens op een effectieve wijze online advertenties aangemaakt. Deze campagne is in de loop van de tijd steeds verder verbeterd en waar mogelijk uitgebreid met nieuwe onderdelen.

De laatste stap is het vergroten van de populariteit van de website. We kiezen er voor om diverse blogs en pagina’s actief te benaderen en zodoende op de hoogte te stellen van de unieke propositie van RJ Safety & Security. Door dit structureel te blijven doen en tevens allerlei mogelijke verbeteringen aan de site door te voeren lukt het ons om samen met het team van RJ veel waardevolle leads te genereren voor de volledige organisatie.

 

RJ Safety & Security
Twekkeler Es 7 7547 ST Enschede