fbpx
Skip links

Referentie: Combiboard

Referentie: Combiboard


Client :
Liquid Themes

Referentie: Combiboard

Een Duurzame Partner voor Innovatieve Kunststof Oplossingen

Over combiboard

Bij Supportflex hebben we het voorrecht om samen te werken met Combiboard, een vooraanstaande leverancier van innovatieve kunststof panelen voor robuuste binnen- en buitenwanden. Combiboard biedt oplossingen voor een breed scala aan sectoren, waaronder de agrarische en bouw- en constructie industrieën, waar sterke, hygiënische en duurzame wanden van essentieel belang zijn.

Combiboard kunststof wandpanelen toegepast in een moderne stalomgeving

Combiboard staat bekend om zijn hoogwaardige kunststof wandpanelen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen voor stallenbouw. Hun panelen worden wereldwijd met succes toegepast, en hun focus op innovatie en duurzaamheid maakt hen een marktleider in hun sector.

Combiboard: Werkzaamheden

Bij Supportflex hebben we de eer om Combiboard te ondersteunen met onze expertise op het gebied van online marketing. We hebben geholpen bij het creëren van boeiende en informatieve content voor hun website, waardoor ze hun producten en expertise effectief aan hun klanten kunnen presenteren.

Daarnaast hebben we samengewerkt aan een doordachte online marketingstrategie om de online zichtbaarheid van Combiboard te vergroten en de conversie te optimaliseren. Door onze gecombineerde inspanningen hebben we de boodschap van Combiboard weten te versterken en nieuwe kansen voor groei gecreëerd.

Bij Supportflex zijn we trots op onze samenwerking met Combiboard en kijken we ernaar uit om hen verder te ondersteunen bij hun succes op de markt voor kunststof wandpanelen.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes