fbpx
Skip links

Plaggemars makelaars

Plaggemars makelaars


Client :
Liquid Themes

Referentie: Plaggemars Makelaars

Een Thuis Vinden in Almelo

Over Plaggemars Makelaars

In het hart van Almelo, omringd door de prachtige natuur van Twente, vind je Plaggemars Makelaars. Als een hecht team staat men garant voor jouw huiszoektocht. Bij Plaggemars Makelaars draait alles om jou: jouw dromen, jouw behoeften en jouw wensen voor een nieuw thuis. Ze combineren jarenlange ervaring met een frisse kijk en een persoonlijke aanpak. Want een huis kopen of verkopen gaat verder dan transacties – het gaat om het vinden van een plek waar je echt thuis kunt komen.

Afbeelding van een huis te koop via het internet: Online marketing voor de vastgoed en makelaardij

Plaggemars Makelaars is dé betrouwbare partner voor het vinden van jouw thuis in Almelo en omgeving. Als NVM-makelaar staat men garant voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Met het gehele team streeft men naar één doel: het behartigen van jouw belangen en het vinden van de perfecte woning die bij jou past.

De Samenwerking met Supportflex

Bij Plaggemars Makelaars wordt sterk geloofd in de kracht van samenwerking. Daarom is ervoor gekozen om de expertise van Supportflex in te schakelen om de online aanwezigheid te versterken. Supportflex heeft geholpen met het creëren van boeiende content voor de website en waardevolle marketingadviezen verstrekt. Niet alleen is geleerd hoe de website zelf te beheren, maar Supportflex fungeert ook als vraagbaak en ondersteunt bij strategische beslissingen.

Wat Doet Supportflex voor Plaggemars?

Content Creatie voor de Website: Supportflex heeft geholpen om de online boodschap te vertalen naar heldere en overtuigende content voor de website. Hierdoor kunnen bezoekers beter worden geïnformeerd en geïnspireerd.

Marketing Adviezen: Supportflex deelt hun expertise en voorziet van advies op maat. Dankzij deze begeleiding kunnen strategische keuzes worden gemaakt die de online aanwezigheid versterken en helpen om de doelgroep beter te bereiken.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes