fbpx
Skip links

Kookevenementen.nl

Kookevenementen.nl


Client :
Liquid Themes

Referentie: Kookevenementen.nl

Een blik achter de kookpot van Kookevenementen.nl

Over de klant:

Kookevenementen.nl is niet zomaar een website, nee hoor, het is dé toverdoos van kookmagie! Ze toveren niet alleen de heerlijkste kookworkshops, kookevenementen en kookpresentaties uit hun koksmuts, maar ze doen dat door het hele land, op locatie of in hun eigen knusse kookstudio’s. En raad eens? Ze hebben zelfs een online foodbook waarmee je al die verleidelijke producten tot in de puntjes kunt bekijken, samenstellen én afrekenen. Dat is pas online shoppen in stijl!

kookevenementen.nl

Wat wij doen voor deze smaakmeesters

Bij Supportflex zorgen wij ervoor dat de digitale smaakpapillen van Kookevenementen.nl worden geprikkeld door:

  • Content creatie voor de website: Wij laten de digitale pannen roeren met betoverende content voor de website van Kookevenementen.nl. Van heerlijke verhalen tot smakelijke foto’s, we zorgen ervoor dat elke bezoeker zich direct thuis voelt in de wereld van culinaire avonturen.
  • Marketing adviezen: Als digitale kruideniers delen we onze geheime recepten en strategieën met Kookevenementen.nl, zodat ze zelf de digitale keukenmeester kunnen worden. We fungeren als vraagbaak en geven ondersteuning bij het maken van strategische keuzes, zodat Kookevenementen.nl blijft bruisen en borrelen in de competitieve wereld van culinaire evenementen.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes