fbpx
Skip links

Kookers

Kookers


Client :
Liquid Themes

Referentie: Kookers

Laat je smaakpapillen dansen

Over de klant:

Kookers.nl is dé pionier op het gebied van live cooking catering, waar actie en culinaire verfijning samenkomen! Als specialist in live cooking catering verzorgen ze alles, van kookworkshops tot kookdemonstraties, en van informele feesten tot exclusieve diners. Met hun landelijke dekking bedienen ze klanten in heel Nederland, waarbij ze elke gelegenheid omtoveren tot een onvergetelijke culinaire ervaring.

Kookers Kookworkshops

Kookers.nl staat synoniem voor culinaire sensatie en persoonlijke service. Met een team van gepassioneerde chefs die klaarstaan om elke gelegenheid te transformeren met hun live cooking skills, bieden ze een unieke en onvergetelijke ervaring voor elke gast. Of het nu gaat om een informele BBQ, een verfijnd Italiaans diner of een Spaanse fiësta, Kookers denkt graag met hun klanten mee om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met Kookers aan boord bent u verzekerd van een smaakvolle en memorabele ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Kookers: Werkzaamheden

Onze betrokkenheid bij Kookers omvat:

  • Content creatie voor de website: We leveren boeiende en informatieve content voor de website van Kookers, waarbij we de unieke ervaring van live cooking catering benadrukken en potentiële klanten inspireren. Door middel van levendige teksten en visueel aantrekkelijk materiaal brengen we de passie en vakmanschap van Kookers tot leven.
  • Marketing adviezen: We fungeren als strategische partners voor Kookers, waarbij we hen adviseren en begeleiden bij het beheren van hun website en het nemen van strategische beslissingen. Als vraagbaak en ondersteuning bieden we waardevol inzicht en expertise, zodat Kookers zich kan blijven onderscheiden en groeien in de competitieve markt van live cooking catering.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes