fbpx
Skip links

Faradbox

Faradbox


Client :
Liquid Themes

Referentie: Faradbox

Alles voor uw reis, met Faradbox

Over de klant:

Faradbox is dé online specialist in dakdragers en dakkoffers van het vermaarde merk Farad. Met een uitgebreide voorraad kan men vaak al binnen een dag leveren. De missie is om klanten te voorzien van complete dakdragersets die perfect passen bij hun auto.

Auto met dakkoffer tijdens een vakantie in de bergen.

De technische afdeling staat altijd klaar om al uw vragen over dakdragers en dakkoffers te beantwoorden. Door directe samenwerking met de fabrikant kan Faradbox snel inspelen op marktontwikkelingen en het assortiment voortdurend aanpassen en uitbreiden.

Naast dakdragers en dakkoffers biedt men ook een assortiment fietsendragers en zijwindschermen aan, allemaal te vinden in de webshop.

Faradbox: Werkzaamheden

Bij Faradbox heeft Supportflex een complete online marketingstrategie opgezet, gericht op het verbeteren van de online zichtbaarheid en het vergroten van conversies. Onze werkzaamheden omvatten:
Content creatie voor de website: We hebben boeiende en informatieve inhoud gecreëerd die klanten helpt bij het maken van de juiste keuze voor hun dakdragers en dakkoffers.

Zoekmachine adverteren via Adwords: Door gerichte advertenties te plaatsen, hebben we het bereik vergroot en potentiële klanten naar de webshop geleid.

Marketing strategie: We hebben een effectieve marketingstrategie ontwikkeld om Faradbox te positioneren als dé keuze voor hoogwaardige dakdragers en dakkoffers.

Conversie optimalisatie: Door continu te werken aan het optimaliseren van de website hebben we de conversieratio verhoogd, waardoor meer bezoekers daadwerkelijk klanten worden.

Faradbox staat voor kwaliteit en gemak, en we zijn trots om hen te ondersteunen in hun missie om klanten te voorzien van hoogwaardige producten voor een zorgeloze reis.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes