fbpx
Skip links

Asian Taste

Asian Taste


Client :
Liquid Themes

Referentie: Asian Taste

Hét all-in hotpot restaurant van Enschede

Over Asian Taste:

Asian Taste is hét all-in hotpot restaurant van Enschede. Bij Asian Taste geniet je van een complete fondue ervaring in Aziatische stijl. Asian Taste biedt een unieke culinaire reis door de gevarieerde smaken van Azië. Geniet van verse ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om jouw hotpot ervaring onvergetelijk te maken.

Asian Taste

Asian Taste staat bekend om zijn uitgebreide menu, waarin traditionele Aziatische fondue gerechten een moderne twist krijgen. Gasten kunnen kiezen uit diverse soorten bouillons, van mild en aromatisch tot pittige en kruidige varianten. Het assortiment aan verse groenten, zeevruchten, vlees en tofu zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. De authentieke Aziatische sauzen maken de ervaring compleet en laten je kennismaken met de diverse smaken van Azië.

Asian Taste: Werkzaamheden

Onze betrokkenheid bij Asian Taste omvat:

  • Search Engine Advertising: Met Search Engine Advertising (SEA) creëren en beheren we advertenties die bovenaan zoekresultaten verschijnen. Hierdoor vergroten we de online zichtbaarheid en trekken we potentiële klanten naar de website.
  • Google Mijn Bedrijf: Wij zetten Asian Taste op de kaart met behulp van Google Mijn Bedrijf. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat potentiële lokale klanten Asian Taste al zien voordat ze op de zoekresultaten klikken.
  • Lokale zoekmachine optimalisatie: Onze lokale zoekmachine optimalisatie oplossing helpt Asian Taste om zo zichtbaar mogelijk te zijn in de eigen vestigingsplaats en de directe omgeving.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes