fbpx
Skip links

Onze werkwijze

Onze werkwijze start met een helder en overzichtelijk plan. We onderscheiden hierin een aantal simpele stappen.

1.) Aansluiting van een website

De eerste stap die we nemen is het aansluiten van jouw site op een aantal software pakketten. De doelstelling is hierbij om inzage te krijgen in de huidige situatie van de website. Deze informatie vormt de basis voor toekomstige verbeteringen. De pakketten die we gebruiken bieden inzage in aspecten zoals:

  • Gebruikersstatistieken. We maken graag gebruik van Google Analytics en de Google Tag Manager. Centraal bij de inrichten van deze systemen is het zo goed mogelijk volgen van de conversies (zoals aankopen en contact momenten) van bezoekers.
  • Zoekwoord volg systemen. We houden de posities bij van belangrijke zoekwoorden.
  • Webmaster tools. We analyseren hoe zoekmachines de website bekijken.

Wanneer we weten hoe een website rendeert en presteert zullen we een aantal wijzigingen doorvoeren.

2.) Quick wins doorvoeren

Wanneer we een website hebben aangesloten op de benodigde software zien we vaak dat er op korte termijn een aantal belangrijke winstpunten te behalen zijn. De punten waarop snel winst te behalen is zullen we direct doorvoeren. Een aantal punten die we vaak doorvoeren zijn:

  • Google My Business volledige en correct invullen. Vooral voor ondernemingen met een duidelijke lokale of regionale doelgroep is hier veel winst te behalen.
  • Zorgen voor een goede indexeerbaarheid van de website. Denk hierbij aan een correcte opbouw van de code en het indienen van een sitemap.
  • De belangrijkste zoekwoorden direct vermelden in de pagina titel
  • Het benoemen van het werkgebied

3.) Optimaliseren en analyseren

Zodra een website is aangesloten en goed is ingericht begint het procesmatige deel van online marketing. We spreken hierbij vaak van optimalisatie omdat het een doorlopend proces is waarbij verbeteringen en analyse elkaar steeds opvolgen.

Wij kunnen dit proces perfect voor u beheren en uw bedrijf laten scoren op internet! Online Marketing is precisiewerk, en vergt veel tijd en aandacht. Wij denken altijd proactief met je mee ten aanzien van de kansen en uitdagingen die zich voordoen in jouw online omgeving.