fbpx
Skip links

Linkbuilding

Online populariteit

Outreach en linkbuilding

Google houdt bij hoeveel andere websites en Social Media kanalen jouw bedrijfsnaam vermelden of naar jouw website verwijzen met een linkje.

Het gaat hier niet om simpelweg de meeste vermeldingen maar om kwalitatieve, krachtige en relevante (in jouw branche, regio of vestigingsplaats) vermeldingen van betrouwbare websites.

Doe de lokale check

De theorie

Achter populariteit en linkbuilding

"Met relevantie wordt bedoeld dat de vermelding van een website af komt die gelieerd is aan het onderwerp van de zoekopdracht."

Hoe beter, krachtiger en relevanter je linkprofiel (het totaal van al je links) is hoe groter je potentie is om te scoren op bepaalde zoektermen.

Iedere zoekterm die ingevoerd wordt door een bezoeker van een zoekmachine wordt direct verwerkt. De zoekopdracht wordt verwerkt en alle websites die potentieel binnen de resultaten naar voren zouden kunnen komen worden beoordeeld op honderden variabelen. Een belangrijk deel van deze variabelen heeft betrekking op de vermeldingen en links.

Met name de kracht van de vermeldingen en links wordt berekend. Hierbij speelt de totale kracht zeker een rol. Daarnaast is de relevantie van de links en vermeldingen ook van belang. Met relevantie wordt bedoeld dat de vermelding van een website af komt die gelieerd is aan het onderwerp van de zoekopdracht.

Onze oplossing

Hoe gaat dat in zijn werk?

Binnen onze oplossing gaan wij op zoek naar andere websites die jouw website willen vermelden. Dit doen we door anderen actief te benaderen en te wijzen op de inhoud van de website. Daarbij zorgen we dat de inhoud van de website zo aantrekkelijk mogelijk is zodat men eerder verleid wordt om de vermelding te plaatsen.

Om de relevantie en het aantal plaatsingen zo hoog mogelijk te houden gaan we vaak op zoek naar vermeldingen binnen het eigen netwerk van de ondernemer (denk aan: sponsoring bij de lokale sportclub, leveranciers, afnemers en bedrijvenparken). Daarnaast hebben we de bloggers, webmasters en influencers binnen Twente goed in beeld. Zodat we in de deze plaatsen waaronder Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen enzovoorts, snel resultaat kunnen behalen.

Supportflex in Enschede

De online sepcialist voor de regio Twente

Supportflex is dé linkbuilding specialist voor Twente. Met andere woorden: wij werken erg graag voor klanten in de regio Enschede, Hengelo en Almelo. Dus ook dorpen en steden zoals Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Nijverdal en Borne.

Auteur

  • Matthijs Hofstede

    Online marketeer met een voorkeur voor lokaal ondernemen en het MKB. Gespecialiseerd op zoekmachine optimalisatie, webtechniek en online populariteit.