fbpx
Skip links

LOKALE
ONLINE VINDBAARHEID
Supportflex zet uw bedrijf
lokaal online op de kaart
Doe de lokale check
LOKALE LEU
LOKALE KLANTEN
1 op de 3 zoekopdrachten is lokaal gericht
Laat jouw lokale klanten jou online vinden
Doe de lokale check
TWENTSE
NUCHTERHEID
Wij houden het al meer dan 15 jaar simpel
En dat inmiddels voor meer dan 150 tevreden klanten
Doe de lokale check
Online marketing Enschede

Lokaal online gevonden worden

Het Wereldwijde Web noemen we het. Maar je woont nog steeds gewoon hier. En je doet het liefst zaken met mensen van hier. Dat praat gewoon makkelijker, ja. Maar er zomaar even achterhen kieken is er voor klanten vaak niet meer bij; 98% van de kooplustigen kruipt eerst achter internet.

Hoe zorg je dat je ze daar al bereikt? Dat de noabers ook online eerst langs jouw bedrijf komen? Daar moet je SupportFlex bij hebben, een online marketing bureau in Enschede. Maak een afspraak, dan doen we een ouderwetse bak koffie. Wat ducht oe doarvan?

Bel ons
Mail ons
iPhone - lokale online marketing

Supportflex is een nette en betrouwbare partij. Ze nemen de tijd en behandelen je als een persoon, en niet als bedrijf. Ik word meegenomen in het proces.

Brandon Ziel
Brandon Ziel
StudioSoul Hengelo

Wat een opstart van de samenwerking! Top advies, top plan van aanpak en pro-actief verbetervoorstellen brengen. Aanrader!

Mark Lommers
Mark Lommers
Kolenboertje Almelo

Ontzettend fijn en duidelijk voorgesprek gehad.Erg enthousiast en doen graag een stapje extra.

Iris van Veen
Iris van Veen
Hout en Trends Enschede
Waar staan wij voor?

Twents bedrijf, Twentse klanten

Wat heb je als lokale Twentse fietsenmaker aan online vindbaarheid in Noord-Holland? Prima natuurlijk, maar je wilt het liefst dat mensen van om de hoek met een lekke band bij jou de fiets komen binnenbeuren. Je zou verwachten dat ze je wel weten te vinden. Toch begint 98% van de mensen tegenwoordig op de smartphone. En als je op internet niet ‘om de hoek’ zit, lopen ze je zo voorbij. Lekke band of niet.

Al onze oplossingen

Word een lokale topper!

1 op de 3 zoekopdrachten in Google is lokaal gericht. Wij zorgen dat jouw lokale klanten jou vinden.

Totale ontzorging

We starten laagdrempelig en bouwen vandaar op. Stukje voor stukje met meetbare resultaten.

Altijd rendement

Verdien jouw investering gegarandeerd met minimaal factor 5 aan omzet terug.

Persoonlijk contact

Je krijgt van ons jouw eigen “lokale online ondernemer”.  Samen met jouw vaste contactpersoon boor je nieuwe klandizie aan.

Lokale vindbaarheid in Twente

Wij lokaal, jij lokaal

We willen allemaal graag kopen bij het bedrijf om de hoek, daarom zetten we bij Supportflex in op lokale online vindbaarheid. Omdat we dat zelf prettiger vinden en uit ervaring weten dat dat ook voor jou en je klanten geldt. Onze medewerkers komen allemaal uit deze regio en voelen zich hier het prettigst. Dat praat een stuk makkelijker.

Wat we doen
Kortgezegd leiden we lokale klanten naar jouw website. Mensen die ook echt behoefte aan jouw soort diensten hebben en daar gericht naar zoeken. Je website wordt een belangrijk verkoopkanaal en niet slechts een etalage. Ook vragen we je klanten wat ze van je service vinden en reageren daar weer op. Dat versterkt elkaar weer.

Vast aanspreekpunt
Ga je met ons in zee, dan krijg je je eigen lokale online ondernemer. Iemand die jou en jouw bedrijf door en door leert kennen en affiniteit heeft met jouw branche. Dat praat gewoon makkelijker en sneller.

Harde cijfers
We doen geen loze beloftes, maar ondersteunen onze uitspraken met cijfers uit je eigen account. Die kun je opvragen wanneer je maar wilt, maar we sturen je periodiek sowieso een update.

Garanties
Ten eerste bieden we je exclusiviteit. Je bent vast niet de enige makelaar, hypotheekadviseur of fysiotherapeut in jouw dorp of stad. Maar sluit je je aan bij Supportflex, dan ben jij de enige in jouw branche die we in jouw gemeente naar online autoriteit helpen. Onze tweede garantie: je verdient je investering hoe dan ook terug. Bij sommigen gaat dat iets sneller dan bij anderen. Maar je gaat meer klanten en meer omzet zien.

Doe de lokale check
Ons pand aan de Euregioweg