fbpx
Skip links

Relatiebeheerder

Relatiebeheerder Online marketing

24 uur / Full time

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige medewerkers die ons team willen komen versterken als relatiebeheerder online marketing. Je werkt in een team mee aan de optimalisatie van diverse websites. Jij bent persoonlijk verantwoordelijk voor de directe communicatie met jouw eigen klanten.

Onze werkzaamheden richten zich MKB bedrijven met een lokale of regionale klantenkring.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen initieel bestaan uit:

  • Aansluiten van nieuwe klanten
  • Samen met je collega’s de uit te voeren werkzaamheden bepalen
  • Communicatie en afstemming over online marketing werkzaamheden
  • Rapportages opstellen
  • Rapportages bespreken met klanten

Heb je meer ervaring of groei je snel dan krijg je bij ons uiteraard diversere taken en meer verantwoordelijkheden. Hierbij kun je denken aan:

  • Online marketing strategie
  • Accountbeheer lokaal online succes
_N7A7388
_N7A7423
_N7A7390

Over Supportflex

Supportflex optimaliseert websites voor haar klanten. Wij specialiseren ons op lokale online marketing. Onze klanten hebben dus vaak een fysieke vestiging. We houden er van om dingen simpel te houden en zodoende direct en aantoonbaar resultaat te behalen voor onze klanten.

Wij bieden naast een marktconform salaris een werkplek in een snel groeiend online marketing bureau met een ambitieus team. Werkervaring of een marketing opleiding zijn zeker een pré maar geen must.

Wij kiezen er bewust voor om medewerkers intern op te leiden tot online marketeer. Wil je een start maken in de online marketing wereld, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Matthijs Hofstede (m.hofstede@supportflex.nl). Vragen? Bel ons op 053 461 28 08

Ons pand aan de Euregioweg
supp-marketing
team-03

Onze vacatures