fbpx
Skip links

Beimer Meat


Date:
11 oktober 2020

Beimer Meat in Enschede is al sinds 1957 een flexibele partner op het gebied van kwaliteitsvlees.

Beimer specials is al meer dan 60 jaar de specialist in ambachtelijke, op maat gesneden productie van vlees, convenience producten en vleeswaren. Op de productielocatie werken de +140 medewerkers aan het verwerken van 900 ton vlees per week die uiteindelijk naar nationale en internationale klanten worden gedistribueerd.

Uitgevoerde taken

De opdracht die Supportflex heeft meegekregen van Beimer Meat richt zich voornamelijk op het verkrijgen van meer klanten door middel van het optimaliseren van de website.

Om hoger op de zoekmachine resultaat pagina’s te scoren zijn de pagina’s heringericht. Dit wil zeggen dat de pagina’s van Beimer Meat zijn herschreven waarbij ze zijn voorzien van duidelijke call-to-actions. Bij het herschrijven van deze pagina’s zijn er zoekwoorden bepaald waar op moet worden gescoord.

De nieuwe pagina’s zijn online gezet en gemonitord. Door gebruik te maken van diverse softwaretools is er inzicht verkregen in de resultaten van de werkzaamheden.

Met de kennis van de zoekwoorden is uiteindelijk de populariteit van de websites van Beimer Meat en Beimer Specials vergroot. Hierbij zijn diverse blogs en pagina’s benaderd om ze op de hoogste te stellen van de producten en propositie van Beimer Meat. Door telkens linkbuilding toe te passen en de website verder te optimaliseren lukt het ons om samen met Beimer Meat klanten te genereren.

 

Beimer Meat
Euregioweg 300 7532 SN Enschede T: +31 (0)53 – 461 30 00 E: info@beimer.nl