fbpx
Skip links

Bakker Wonen

Bakker Wonen


Client :
Liquid Themes

Referentie: Bakker Wonen

Woonwensen worden werkelijkheid!

Over Bakker Wonen:

Bakker Wonen is een familiebedrijf in Enschede waar woonwensen werkelijkheid worden. De meubelzaak neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur. In de showroom vind je een verrassend diverse collectie aan meubels, raambekleding, zitcomfort en accessoires.

De betrokkenheid van Bakker Wonen houdt niet op na de aankoop. Bakker Wonen staat garant voor uitstekende service en nazorg. Ze leveren en monteren jouw meubels met zorg, zodat je er direct van kunt genieten. Bezoek de meubelzaak in Enschede en ervaar zelf wat Bakker Wonen zo bijzonder maakt.

Bakker Wonen: Werkzaamheden

Onze betrokkenheid bij Bakker Wonen omvat:

  • Content creatie voor de website: Door pakkende en informerende content te creëren voor de website van Bakker Wonen streven we ernaar alle websitebezoekers zo goed mogelijk te informeren over de producten en diensten van Bakker Wonen.
  • Google Mijn Bedrijf: Door het beheren van het Google Mijn Bedrijf profiel van Bakker Wonen zorgen we ervoor dat potentiële klanten in staat zijn om gemakkelijk informatie te vinden over het bedrijf. Wij helpen bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van Bakker Wonen.

Online marketing voor diverse branches

In deze branches zijn we veel werkzaam:

Meer succesverhalen

Met deze klanten zijn wij samen op weg naar nog meer online succes